Costel Corduneanu şi fosta soţie se judecă pentru avere

Costel Corduneanu şi fosta soţie se judecă pentru avere. Liderul temutului clan din Iași le cere magistraților să ia o decizie referitoare la partajul bunurilor. La mijloc, este un apartament din zona Nicolina, în care locuiește el și ar vrea să-i rămână.

11 dec. 2020, 12:16
Costel Corduneanu şi fosta soţie se judecă pentru avere
Costel Corduneanu şi fosta soţie se judecă pentru avere

Costel Corduneanu şi fosta soţie se judecă pentru avere. Judecătoria Iași urmeazăsă stabilească un prim termen al procesului de partaj. Apoi judecătorii vor asculta ce au de spus ambele părți, pentru a putea lua o decizie în acest caz, scrie Bzi.ro.

Costel Corduneanu locuieşte în cartierul Nicolina

Costel Corduneanu a precizat că solicită stabilirea unei cote de 100 la sută în favoarea lui la dobândirea apartamentului de pe șoseaua Nicolina. El a mai menționat că este vorba despre un apartament cu o suprafață utilă de 109 mp. Locuința a fost cumpărată pe 12 februarie 2004.

Citeşte şi: Deliric a fost luat în vizor de Adrian „Beleaua” Corduneanu. Cu ce l-a deranjat iubitul Innei pe celebrul interlop din Iaşi

Liderul clanului Corduneanu a fost căsătorit cu Alina Bogdan de pe 19 octombrie 2002, până pe 16 februarie 2011. Atunci, instanța a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a femeii. Costel Corduneanu a cumpărat apartamentul în timpul căsătoriei, dar el susține că a fost plătit de el, iar fosta nevastă nu a avut vreo contribuție financiară la achiziționarea locuinței.

Costel Corduneanu se apucă de scris

După ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, liderul clanului Cordunenilor a decis să facă o schimbare în viaţa lui. Acesta a declarat că, dat fiind faptul că are o vârstă, a decis să iasă „din lumea asta” şi să se apuce de scris cărţi. Costel Corduneanu are idei pentru trei cărţi.

Interlopul a declarat că s-a săturat de problemele cu legea și din acest motiv vrea să se retragă din lumea interlopă. Eliberat condiţionat din închisoare, după şase ani petrecuţi în spatele gratiilor, interlopul are planuri mari.

Citeşte şi: Costel Corduneanu, dezvăluiri despre lunile petrecute în spatele gratiilor: „Pentru cei slabi de înger e foarte greu”

Acesta a decis să aştearnă pe hârtie toată experienţa lui de viaţă. Spune că are subiecte pentru trei cărţi. Are de gând să scrie o carte despre el, una despre penitenciarele din România și una despre justiție.

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, a spus Costel Corduneanu.