Costel Gâlcă debutează azi la Espanyol, în Cupa Regelui. Meciul contează pentru calificarea în optimi

Costel Gâlcă a condus luni seara primul antrenament al lui Espanyol Barcelona, iar marţi seara, de la ora 22.00, va juca deja primul meci oficial, acasă cu Levante.

15 dec. 2015, 06:36
Costel Gâlcă debutează azi la Espanyol, în Cupa Regelui. Meciul contează pentru calificarea în optimi

Espanyol Barcelona – Levante este returul şaisprezecimilor Cupei Regelui, în prima manşă, jucată în urmă cu două săptămâni, la Valencia, scorul fiind egal, 1-1. Este primul meci al lui Costel Gâlcă în Primera Division, la doar o zi după ce a fost numit în funcţia de antrenor principal al lui Espanyol.

Fostul antrenor al Stelei a semnat un contract până la finalul sezonului. „Antrenorul ales pentru a fi la conducerea echipei RCD Espanyol este Constantin Gâlcă. Tehnicianul român va începe în această seară să conducă echipa la antrenamentul din Power8 Stadium pentru meciul cu Levante din Cupa Spaniei. Gâlcă a ajuns la un acord până la finalul anului şi va fi prezentat în această seară, la sala de conferinţă de la stadion, în jurul orei 21.00, după ce se va încheia antrenamentul. El va fi însoţit de preşedintele clubului, Joan Collet, şi de directorul sportiv Oscar Perarnau, care vor explica detaliile acestei noi etape„, se arată în comunicatul clubul catalan.

Fostul mijlocaș va avea aceiași colaboratori ca la Steaua, Dumitru Uzunea și Julián Jiménez.