Costel Pantilimon a dat chix şi la Deportivo La Coruna. Portarul a părăsit Primera Division

Costel Pantilimon revine la Watford după ce împrumutul la Deportivo la Coruna n-a avut prea mult succes. Internaţionalul român începuse bine, dar a ajuns ulterior rezervă din cauza erorilor pe care le-a făcut. Presa britanică scrie însă Watford l-ar putea vinde imediat pe Pantilimon la Nottingham Forrest.

30 ian. 2018, 14:32
Costel Pantilimon a dat chix şi la Deportivo La Coruna. Portarul a părăsit Primera Division

Florin Andone rămâne singurul român de la Deportivo. Site-ul alineacionesliga.com anunţă că portarul de 30 de ani şi-a luat rămas bun de la colegi şi va reveni în Premier League, la Watford. Pantilimon a fost împrumutat de La Coruna la începutul sezonului şi a avut un start destul de bun. Pe parcurs, portarul român a făcut însă mai multe erori şi a ajuns rezervă.

Nici la Watford nu va avea o misiune prea uşoară. Echipa engleză se bazează în continuare pe veteranul Gomes, în timp ce Karnezis este a doua variantă de portar. Watford îl mai are în lot şi pe austriacul Bachmann, astfel încât Pantilimon ar fi în cel mai fericit caz abia a treia variantă. Totuşi presa engleză scrie că Pantilimon va fi vândut zilele acestea către Nottingham Forrest.