Costel Pantilimon, pe urmele lui Mutu. Portarul va pleca aproape sigur de la Manchester City

Portarul naţionalei, Costel Pantilimon, are 26 de ani, dar în ultimele două sezoane el nu a apărat pentru echipa sa de club, Manchester City, decât în meciuri din Cupa Ligii sau Cupa Angliei. Cea mai probabilă destinaţie a goalkeeper-ului este Fiorentina.

13 mart. 2013, 21:23
Costel Pantilimon, pe urmele lui Mutu. Portarul va pleca aproape sigur de la Manchester City

Doi ani la Manchester City îi sunt de ajuns lui Costel Pantilimon. Cu doar 10 apariţii în primul 11 al „cetăţenilor”, Panti s-a săturat de statutul de rezervă, iar plecarea sa este iminentă.

Anunţul a fost făcut chiar de agentul jucătorului Ioan Timofte, care a spus la DigiSport: „Sunt şanse foarte mari ca Pantilimon să se mute din vară la o altă echipă. Dealtfel, Costel ar fi vrut să plece din această iarnă, dar s-a lovit de refuzul categoric al oficialilor clubului, în frunte cu Mancini. Panti dorea să plece doar pentru că-şi doreşte să apere„, a spus Ioan Timofte.

Cel mai probabil, viitoarea destinaţie a lui Pantilimon va fi Fiorentina, formaţie care nu are în lot un goalkeeper cu nume. În rândurile formaţiei „viola” figurează pe postul de portar brazilianul Neto, Cristiano Lupatelli (34 ani) şi Emiliano Viviano, care este împrumutat de la Palermo.