Costi Ioniţă a lansat o piesă în colaborare cu Kat DeLuna. Ascult-o aici

De când compune pentru renumitul artist american Shaggy, Costi Ioniţă a început să se învârtă în lumea sclipitoare şi spectaculoasă a artiştilor consacraţi pe plan mondial. Nici nu a început bine noul an, că a şi lansat o nouă piesă, în colaborare cu celebra Kat DeLuna.

16 ian. 2013, 07:41
Costi Ioniţă a lansat o piesă în colaborare cu Kat DeLuna. Ascult-o aici

Proaspăt întors din Thailanda, Costi Ioniţă a lansat piesa „Always on my mind”, pe care o cântă în colaborare cu artista de origine dominicană Kat DeLuna.

Costi Ioniţă este încântat de succesul pe care îl are în SUA: „Anul trecut, pe vremea aceasta, eram la decernarea premiilor Grammy. Acum, în 2013, mă bucur de lansarea piesei „Always on my mind”, în colaborare cu Kat DeLuna. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine” a declarat producătorul. Potrivit Libertatea, clipul piesei a fost filmat în România şi va fi lansat în curând.

În ultima perioadă, Costi a avut mai multe proiecte în care a implicat artişti celebri în Statele Unite. Printre ei s-au numără solişti precum Shaggy şi Pittbul, dar şi DJ celebri precum Bob Sinclair.

În ianuarie 2012, artistul a fost invitat de celebrul Shaggy pe platourile „Jay Leno Tonight Show”, cea mai populară emisiune din Statele Unite.