Costică Ştefănescu va avea parte de slujbă de normală, dacă sinuciderea nu va fi confirmată de Parchet

Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu urmează să aibă parte de o slujbă de înmormântare normală, atât timp cât autorităţile nu demonstrează că acesta s-a sinucis. Preotul bisericii craiovene unde urmează să aibă loc ceremonia a declarat în exclusivitate la România TV că aşteaptă decizia Parchetului.

22 aug. 2013, 08:10
Costică Ştefănescu va avea parte de slujbă de normală, dacă sinuciderea nu va fi confirmată de Parchet

Controversele din jurul morţii lui Costică Ştefănescu pun la îndoială modul în care urmează să aibă loc ceremonia religioasă. Astfel, în timp ce fratele decedatului spune că acesta s-a sinucis, soţia lui îl apără vorbind de faptul că a fost un accident cauzat de faptul că fostul fotbalist se afla sub influenţa medicamentelor, motiv pentru care şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe fereastră.

Citeşte şi Costică Ştefănescu a lăsat un BILET DE ADIO. Vezi ce scrie şi cum şi-a motivat gestul

Părintele Viorel Dica, preot paroh al bisericii Sfântul Haralambie din Craiova, locul unde va fi depus sicriul marelui fotbalist, a declarat în exlusivitate la România TV că bărbatul va avea parte de o slujbă normală, atât timp cât Parchetul nu poate dovedi că a fost vorba de o sinucidere.

Îmi pare nespus de rău că se discută tot mai mult că sunt controverse în cazul decesului. L-am cunoscut personal pe marele Costică Ştefănescu, un bun creştin. Am avut o discuţie cu familia. Aşteptăm să vedem ce se spune de la Parchet. Toate discuţiile converg pe ideea că domnul Costică nu s-a sinucis. Nu putem să mergem pe vorbe, nu puteam să acceptăm cu ce vine fiecare om în parte„, a declarat preotul.

De asemenea, soţia regretatului sportiv s-a alăturat discuţiei, vorbind de faptul că trupul lui Ştefănescu urmează să fie dus la stadionul din Craiova, unde i se vor face onoruri militare. La ceremonie va fi prezent şi Ministrul Apărării, Mircea Duşa. În acelaşi timp, femeia vorbeşte de faptul că soţul ei nu avea cum să se sinucidă, mai ales că cei doi urmau să se meargă să viziteze mănăstirile din ţară. Într-un final, văduva a vorbit de modul în care a căzut bărbatul de la etaj, explicând că în cazul unei sinucideri, trupul său nu ar fi fost găsit chiar lângă clădire ci la o distanţă mai îndepărată.

Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOC în cazul morţii fostului fotbalist Costică Ştefănescu VIDEO

În zilele următoare vom sta la stadion, unde va veni toată lumea. I se vor face onoruri militare, vine şi domnul Duşa. Nu ştiu dacă atunci când a căzut, a vrut să cadă. Fratele lui, când el a căzut, era la Căciulata. Biletul nu s-a văzut. El a căzut. Cum a căzut şi din ce cauză a căzut, nu se stie. Doar el stie. La ora 13.30 eu am vorbit cu el şi ultimele lui cuvinte au fost că vom merge la manăstiri. Dacă se arunca nu cădea direct lângă geam şi cădea mai departe de geam„, a declarat soţia cunoscutului fotbalist.