Costin Ilie: Îmi este mult mai uşor să comunic în lumea virtuală

"Nu există sentimente pe care să nu le putem exprima prin comunicarea virtuală. Nici măcar dragostea de mamă." Aşa descrie Costin Ilie  lumea în care a hotărât să activeze cu success, după ce a renunţat la presa scrisă. Jurnalistul care a creat şi gestionat câteva site-uri importante de ştiri recunoaşte că pe lume au mai rămas totuşi şi câteva lucruri care nu-şi pot găsi echivalent în infinita lume a internetului.

13 ian. 2012, 12:25
Costin Ilie: Îmi este mult mai uşor să comunic în lumea virtuală

„Câteodată, idignarea mă face să pun mâna şi să scriu. Asta se întâmplă cel mai des. Alteori, sunt lucruri care îmi plac atât de mult încât nu mă pot abţine să nu le dau mai departe: o piesă, o carte, un gând bun. Mai rar, degetele o iau razna pe tastatură: ies tot felul de poveşti. ” Despre povestea de început a jurnalistului Costin Ilie în universul online, aflaţi în interviul acordat pentru RTV.NET.

Costin Ilie a fost 6 ani editor coordonator al ziarului Cotidianul. Lucrează în presa digitală din 2008, când a fost numit redactor-şef al Cotidianul.ro, funcţie la care avea să renunţe un an mai târziu pentru a coordona editorial proiectele Realitatea.net şi VoxPublica.ro – alături de Costi Rogozanu, Zoom TV şi portalul de ştiri din Chişinau Publika.md.