Costin Mărculescu a murit. Ultimul MESAJ este cutremurător

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile. 

11 iun. 2020, 04:34
Costin Mărculescu a murit. Ultimul MESAJ este cutremurător

Veste cruntă a zguduit showbiz-ul autohton, azi noapte, puțin după ora 00.00. Dan Capatos a dezvăluit în direct, la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, că actorul Costin Mărculescu a murit. La doar 50 de ani, a fost găsit de autorități fără suflare, în cadă… Ultimul mesaj trimis de regratatul Mărculescu, celui mai bun prieten, este unul cutremurător.

Devenit celebru încă de acum trei decenii, odată cu filmul Liceenii, în care a interpretat un rol secundar, Costin Mărculescu a fost absent din viața publică, în ultima perioadă, având doar câțiva prieteni apropiați cu care mai păstra legătura. Doi dintre ei sunt Mara Bănică și regizorul George Ciubotaru, care au și povestit, în emisiunea lui Capatos, că au mai schimbat câteva vorbe cu regretatul Costin Mărculescu, în ultimele luni.

Costin Mărculescu şi-a presimţit moartea: „Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor” 

Însă, cel care s-a întâlnit cu actorul decedat, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, este omul de afaceri Doru Colangiu, un fost partener de business al lui Mihai Mitoșeru. De altfel, Colangiu a postat două iamgini cutremurătoare pe contul lui de Facebook, la câteva minute după vestea tragicului deces al lui Costin Mărculescu. 

Una îi înfățișează pe cei doi, împreună, la masă, cel mai probabil la Colangiu acasă. Faptul că omul de afaceri purta mască de protecție ne duce automat cu gândul că fotografia este una foarte recentă.

A doua imagine este ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis prietenului său, posibil chiar înainte de a-și găsi sfârșitul: „Doru, moooor!”. Mesajul lasă loc de interpretări și indică semne de întrebare, fiind trimis la ora 22.44, fără a fi specificată ziua. Având în vedere că actorul și-a verificat ultima oară contul de Whats App luni, la ora 12.21, sunt șanse ca mesajul să fi fost trimis către Colgiu duminică seara.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.