A făcut marele anunţ, se căsătoreşte în vară. Vor avea loc două nunţi, ca să fie fericiţi şi socrii

Actriţa Courteney Cox şi Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol, care şi-au anulat planurile de nuntă în 2015, se vor căsători în vara acestui an, potrivit wonderwall.com.

29 mart. 2018, 13:29
A făcut marele anunţ, se căsătoreşte în vară. Vor avea loc două nunţi, ca să fie fericiţi şi socrii

Şi pentru că McDaid a dorit să se căsătorească în Irlanda natală, iar Courteney Cox îşi dorea o nuntă în Los Angeles, s-a ajuns la un compromis, cei doi urmând să organizeze două ceremonii, informează MEDIAFAX.

„Prima nuntă va avea loc la o biserică monument istoric de lângă Derry, Irlanda, de unde provine Johnny. Câteva săptămâni mai târziu, cei doi se vor căsători din nou, în Malibu, unde se află locuinţa lui Courtney”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Citeşte şi Cum arată fiica de 12 ani a lui Courteney Cox?

Prima ceremonie va avea loc la jumătatea lunii iunie, iar cealaltă, la sfârşitul lunii iulie, potrivit aceleiaşi surse.

Actriţa americană, una dintre vedetele serialului de televiziune „Prietenii tăi/ Friends”, s-a logodit cu chitaristul trupei Snow Patrol în iunie 2014, la doar o jumătate de an după ce s-au cunoscut. Cei doi s-au despărţit 18 luni mai târziu, însă şi-au reluat relaţia la scurt timp.

Courteney Cox, în vârstă de 53 de ani, şi Johnny McDaid, în vârstă de 41 de ani, s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, cântăreţul Ed Sheeran, care ar fi trebuit să cânte la prima nuntă a celor două vedete.

Actriţa Courteney Cox, care a avut succes la Hollywood după ce a interpretat în serialul „Prietenii tăi/ Friends” (1994 – 2004) rolul Monicăi Geller, a jucat în filmul „Scream” (1995), când l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei soţ, actorul David Arquette, cu care s-a căsătorit în 2009. Courtney Cox şi David Arquette au mai jucat împreună în filmul „Scream 4: Coşmarul continuă/ Scream 4” (2011), în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight „Dewey” Riley.

Cei doi, care au împreună o fetiţă, Coco Riley Arquette, născută pe 13 iunie 2004 şi a cărei naşă este Jennifer Aniston, au divorţat în 2013.