Cove, adevărul despre plecarea de la Pro TV. A plecat el sau a fost dat afară?

Gabriel Coveșeanu, alis Cove, este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Actor și moderator de televiziune, Cove tocmai a plecat de la Pro TV la Prima TV, unde prezintă Flash Monden, alături de Diana Bart.

21 sept. 2021, 14:02
Cove, adevărul despre plecarea de la Pro TV. A plecat el sau a fost dat afară?

Cove, adevărul despre plecarea de la Pro TV. Prezentatorul TV a uimit pe toată lumea după ce a anunțat la începutul lunii septembrie, chiar cu două zile înainte de ziua lui, că va părăsi emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care o modera cu Adela Popescu, pentru „Flash Monden”, de la Prima TV.

Cove, adevărul despre plecarea de la Pro TV

Imediat, au apărut şi primele zvonuri cum că vedeta ar fi fost dată afară. Din acest motiv, Cove a lămurit lucrurile, într-un interviu pentru actualitate.net.

„Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze. A fost de ajuns o secunda să iau aceasta hotărâre pentru că eu cunoasteam echipa de la Prima TV și îmi era tare dor să lucrez cu acești oameni tineri și entuziaști. Și nu am ales deloc greșit! Așa cum am spus, îmi doream altceva pentru mine și cred că emisiunea Flash Monden precum și alte proiecte pe care le avem în plan reprezintă acest nou drum pe care îmi doresc să merg. Este diferita emisiunea, mai ales că vorbim de un program de prime time. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă”, a spus Cove.

PRO TV a renunțat la Cove pentru Adela Popescu? Actrița se întoarce la „Vorbește lumea”: „Am avut nenumarate insomnii pe subiectul ăsta”

„Programul meu acum este unul ideal pentru că filmările pentru emisiune sunt seara și am la dispoziție țoață ziua să mă ocup de managementul Teatrului „Ion Creangă”. Plus că am mai mult mai mult timp de petrecut, spre bucuria copiiilor și a soției”, a mai spus Gabriel Coşeveanu.

Gabriel Coveșeanu a debutat co-prezentator în emisiunea Surprize-Surprize, prezentată de Andreea Marin la TVR 1. De-a lungul carierei sale în televiziune, a putut fi urmărit la Kanal D, în emisiunile „Accepți sau nu”, „Magic Taxi” , „Fata lui tata”, „Mireasă 90-60-90”, „Jumătatea mea”, „Bingo România”. Legăturile cu Prima TV sunt mai vechi, având prima colaborare în 2015, prezentând emisiunea „Mama mea gătește mai bine”, un sezon. Tot în același an, Cove s-a alăturat echipei Vorbește lumea, la Pro TV, de unde a plecat tot la Prima TV, după 6 ani.


loading...