Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”

Andreea Marin și Gabriel Coveşeanu, alias Cove, s-au lansat în lumea televiziunii acum mai bine de două decenii şi au dat lovitura cu celebra emisiune "Surprize, surprize" difuzată de TVR.

03 oct. 2023, 10:18
Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”
Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. "Dacă m-ar suna acum... Ne doream acelaşi lucru!"

Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. Cei doi s-au completat perfect, chimia dintre ei trecând de micul ecran, astfel că, mult timp după terminarea emisiunii, mulți s-au întrebat dacă relația dintre ei era la fel de bună și în culise.

Citeşte şi: Grațiela și Andrei Duban, primele declarații despre divorț, după ce s-a zvonit că sunt în pragul despărțirii: „Și la noi sunt momente mai puțin frumoase”

„Noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi. Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație”, a spus Cove pentru Playtech.

Citeşte şi: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO

Mai mult, Cove are numai lucruri bune de spus despre „Zâna Surprizelor” și este gata să înceapă oricând un proiect alături de Andreea Marin. „Andreea Marin este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice „Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva”, aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect. A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Este printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul ei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi „Surprize, Surprize”. Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a dclarat Cove.