Covid loveşte Patriarhia română la cel mai înalt nivel: „M-am contaminat chiar cu o zi înainte de rapel”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a anunţat sâmbătă că a luat Covid de la un coleg chiar cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză de ser, având o formă foarte uşoară a bolii.

11 apr. 2021, 10:43
Covid loveşte Patriarhia română la cel mai înalt nivel: „M-am contaminat chiar cu o zi înainte de rapel”

Covid loveşte Patriarhia. Vasile Bănescu a povestit că s-a infectat cu virusul SARS-COV 2 chiar cu o zi înainte de a face a doua doză de vaccin, dar susţine că prima doză l-a ajutat să treacă doar printr-o formă uşoară a bolii.Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei le mai spune românilor că pot trece peste această perioadă grea cu credinţă în Dumnezeu.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire, apucasem să fac prima doză de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Să fiţi/ să fim cu toţii ocrotiţi alături de cei dragi! Speranţa pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu”, a precizat Vasile Bănescu, citat de Ziaruldeiasi.

Covid 19. Cum vor decurge sărbătorile de Paște anul acesta

Biserica Ortodoxă Română (BOR) se va organiza în mod „exemplar” pentru sărbătorile care urmează. Detaliile despre slujbele de Florii și Paște vor fi comunicate săptămâna viitoare, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

„Fireşte, totul trebuie să decurgă în condiţiile respectării foarte atente a măsurilor de siguranţă sanitară care implică şi solicită acum responsabilitatea şi bunul-simţ ale noastre, ale tuturor. BOR se va organiza, ca şi până acum, în mod exemplar pentru sărbătorile care urmează. Detalii despre organizarea slujbelor de Florii şi Paşti vor fi comunicate săptămâna viitoare”, a precizat Vasile Bănescu, într-un comunicat.

Citeşte şi: Calendar ortodox 11 aprilie 2021. Cruce roşie. Sfântul Calinic de la Cernica, ocrotitorul celor aflaţi în mari nevoi şi suferinţe


loading...
Partenerii noștri