Moarte suspectă întru-un spital COVID-19 din România. O femeie de 71 de ani a căzut de la etaj

O femeie de 71 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 1 al unei unități medicale din judeţul Argeş. În acest moment, polițiștii argeșeni desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul femeii.

23 iul. 2020, 19:02
Moarte suspectă întru-un spital COVID-19 din România. O femeie de 71 de ani a căzut de la etaj

Pacienta era internată de zece zile în spitalul din Valea Iașului, dar evoluția bolii era mulțumitoare. Probleme mai mari are soțul său, infectat de asemenea cu SARS-COV2.

Medicul curant spune că a stat de vorbă cu pacienta în dimineața tragediei, dar aceasta nu părea să aibă un moral foarte scăzut. „I-am recoltat și testul de control, așteptam rezultatul, să vedem dacă aveam rezultat negativ, o externam la domiciliu„, a declarat medicul curant, Alexandru Dinescu.

Însă noaptea trecută, un apel primit la Serviciul Unic de Urgență 112 anunța că femeia s-ar fi aruncat în gol de la balconul salonului. Medicii de la SMURD și cei de la spitalul Valea Iașului au încercat timp de peste 45 de minute să o resusciteze pe pacienta prăbușită de la etaj.

„N-a mai raspuns manevrelor de resuscitare si s-a constatat decesul”, a confirmat Florentina Matei, managerul de la Spitalul din Valea Iașului.

Rămâne ca ancheta polițiștilor de la IPJ Argeș să stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident.