Cozi kilometrice la centrele de vaccinare din Constanţa încă de la primele ore

Constănţenii s-au aşezat la coadă, la centrele de vaccinare, încă de la primele ore ale dimineţii. În ultimele zile, în Constanța, a crescut în mod accelerat ritmul de vaccinare.

23 oct. 2021, 16:06
Cozi kilometrice la centrele de vaccinare din Constanţa încă de la primele ore

Sâmbătă, 23 octombrie, coada de la centrul de vaccinare din incinta City Park Mall era interminabilă încă de la deschidere. Aceeaşi situaţie era şi la centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional, informează replicaonline.ro.

Pentru a fi satisfăcută cererea persoanelor care vor să se imunizeze, municipalitatea a suplimentat fluxurile de vaccinare.

Potrivit reprezentanților prefecturii Constanța, ”vaccinarea în punctul de la City merge foarte bine. Astfel, vor extinde atât programul (10-20), cât și capacitatea de vaccinare la 2 fluxuri. Accesul se va face prin parcarea de la minus 1 (intrarea de lângă magazinul Zara) cu circuit strict doar pentru punctul de vaccinare. Vaccinarea se va face în continuare fără programare”.

În paralel, o echipa mobilă acționează în județ pentru vaccinarea persoanelor instituţionalizate şi a persoanelor netransportabile.

Înmulțirea cazurilor de infectare cu Covid-19 la Constanța a făcut ca locuitorii orașului de la malul mării să ia cu asalt centrele de vaccinare deschise în municipiu. În Constanța au fost raportate 593 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore. Incidența în județ este 9,59, iar în municipiul Constanța incidența este de 12,71.