Cozmin Guşă şi Vasile Dâncu, reprimiţi în PSD. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu, care îl aşteaptă şi pe Robert Negoiţă

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a anunțat că Vasile Dâncu va putea deține o funcție de conducere în formațiune.

16 dec. 2019, 17:18
Cozmin Guşă şi Vasile Dâncu, reprimiţi în PSD. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu, care îl aşteaptă şi pe Robert Negoiţă

UPDATE: Marcel Ciolacu a felicitat-o pentru victoria sa, fiind aleasă președintele PSD București și i-a lansat o „propunere” lui Robert Negoiță.”Felicitări, Gabriela Firea! PSD București și-a ales azi un președinte puternic și determinat să câștige din nou alegerile în Capitală. Gabriela Firea este al doilea cel mai votat om politic din România și liderul cu cele mai multe voturi din PSD. Am mare încredere că alături de Gabi și de ceilalți șase primari de sectoare vom câștiga din nou alegerile în București! Și da, spun șase, pentru că îl aștept pe Robert Negoiță să se întoarcă în PSD. Avem nevoie de el!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia premierului Ludovic Orban de a-și angaja răspunderea pe Legea bugetului este o ”greșeală democratică” și nu exclude depunerea unei moțiuni de cenzură, dar această decizie va fi luată într-o ședință a Biroului Permanent Național. Ciolacu a anunţat că fiii risipitori au revenit la PSD. 

Gabriela Firea a fost aleasă în unanimitate preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti

„Domnul Cozmin Gușă era delegatul PSD Sector 1, iar domnul Vasile Dâncu era invitat special. Nu voiam să dăm naștere unor întrebări, suspiciuni. Deschidem porțile partidului către intelectuali, către oameni de stânga. Nu se comportă ca un . E un jurnalist, a fost membru la Sector 1, a fost exclus și a revenit în organizație. Așa mi-a spus președintele PSD Sector 1, nu dorește funcții, nu candidează pentru nicio funcție nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de țară.”, a spus Firea.

„Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului.”, a adăugat Marcel Ciolacu.