SĂRBĂTORI 2013. Harta târgurilor de Crăciun din Capitală

CRĂCIUN 2013. Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru copii, părinţi, prieteni, colegi sau şefi, fie că doriţi să achizitionaţi unul practic, mai stilat sau unul mai vesel, cel mai bine ar fi să mergeţi într-un târg de Crăciun. În Capitală sunt organizate mai multe târguri de Crăciun în luna decembrie, în mai multe locaţii, bani să fie.

07 dec. 2013, 06:25
SĂRBĂTORI 2013. Harta târgurilor de Crăciun din Capitală

Între 5 şi 8 decembrie la Romexpo au loc două evenimente ce deschid sezonul sărbătorilor. În Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Târgul de Cadouri de Crăciun, care se desfăşoară în perioada 5-8 decembrie, aşteaptă vizitatori cu produse textile, brazi şi decoraţiuni, jocuri şi cărţi pentru copii, produse cosmetice, remedii naturale, marochinarie, încălţăminte şi multe altele. Pentru cadouri mai cu stil, tot între 5 şi 8 deembrie, în pavilionul C2 al Romexpo are loc Târgul de Obiecte de Artă şi Antichităţi–Antique Market. Vizitatorii pot cumpăra pentru persoanele dragi cărţi şi bijuterii vechi, maşini de epocă, decoraţiuni, tablouri şi alte obiecte a căror valoare este inestimabilă.

Târg de Crăciun la Palatul Copiilor

Şi la Palatul Naţional al Copiilor va fi organizat târg de Crăciun, în perioada 20-22 decembrie, potrivit jurnaldebucuresti.ro. În cadrul evenimentului cei interesaţi vor putea achiziţiona jucării direct de la creatori populari, dulciuri de casă, specialităţi din ciocolată, precum şi alte produse specifice sărbătorilor de iarnă sau obiecte ce ar putea constitui cadoul ideal pentru persoanele dragi.

Târg de Crăciun la sala Dalles

Din 28 noiembrie până în ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinaţia ideală pentrut cei care doresc să târguiască „daruri cu stil”, pentru sărbătorile de iarnă, informează jurnaldebucuresti.ro. În cadrul evenimentului vor fi prezenţi nu mai puţin de 96 de expozanţi. Aceştia vor pune la dispoziţia clienţilor tot ce este necesar sărbătorilor de iarnă, începând cu produse specifice mesei Crăciunului, până la posibilitatea alegerii ţinutei de Crăciun şi Revelion.

Târgul cadourilor de Crăciun la Galeriile Titan

În Galeriile Titan spiritul sărbătorilor îşi va face simţită prezenţa prin oprganizarea Târgului De Crăciun. Aici, comercianţii vor expune mărfuri care mai de care. Vor fi disponibile, produse apicole, checuri, cozonaci, ciocolată de casă, prăjituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolată, prăjituri de casă, dulceţuri, ciocolată de casă, dulciuri ungureşti, şerbet, rahat turcesc, sucuri naturale. Cei care vor să surprindă plăcut pe cineva, pot opta pentru cadouri constând în obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice….etc.

Târg de Crăciun la mall

Cei care sunt obişnuiţi să îşi facă cumpărăturile în mall pot merge în Bucureştii Mall, care organizează în perioada 27 noiembrie-23 decembrie târgul tradiţional Desaga lui Moş Crăciun. În cadrul evenimentului, pe lângă expozanţii români vor fi prezenţi şi expozanţi din străinătate. „În cadrul evenimentului se vor desfăşura şi concerte de colinde, spectacole de teatru, seri de dans şi multe alte surprize ascunse în Desagă”, informează Accente NOI Fair.

Târg de Crăciun la Universitate

Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Primăriei Bucureşti a fost deschis din ziua de Sfântul Nicolae până în data de 5 ianuarie 2014. Evenimentul are loc anual în Piaţa Universităţii din Capitală, pe esplanada cu statui şi este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind liberă.

La târgul de Crăciun de la Universitate se vor găsi obiecte tradiţionale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane şi pânzeturi brodate, costume şi măşti tradiţionale, jucării din lemn şi instrumente muzicale, globuri pictate manual, coroniţe din crenguţe de brad, ghirlande şi lumânări parfumate, precum şi produse gastronomice tradiţionale, turtă dulce, cozonaci, prajituri, magiun, miere şi produse apicole. Cârnaţiii, toba şi pastrama nu vor lipsi din cadrul târgului. De asemenea, va exista şi un carusel pentru cei mici. În plus, pe parcursul evenimentului vor concerta ansambluri de muzică populară, grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini şi obiceiuri, precum şi artişti consacraţi şi trupe cunoscute.


loading...
Partenerii noștri