CRĂCIUN 2014. Preţuri pentru petrecerea Naşterii Domnului în ţară, la hotel sau pensiune

În timp ce unii dintre români încă îşi petrec concediul la plajă, o altă parte a început să se preocupe de pachetele turistice pentru Crăciun 2014. Oferta din partea hotelierilor este una bogată, fiind disponibile pachete în toată ţara, atât în pensiuni, cât şi în hoteluri, precum şi cu mese incluse sau doar cu cazare.

29 sept. 2014, 10:04
CRĂCIUN 2014. Preţuri pentru petrecerea Naşterii Domnului în ţară, la hotel sau pensiune

Ca în fiecare an, românii se vor înghesui pentru petrecerea Naşterii Domnului pe Valea Prahovei, în zone precum Sinaia, Buşteni sau Predeal. Cei cu posibilităţi financiare mai mici vor opta probabil pentru pensiuni în zonele binecunoscute pentru turismul rural. Vorbim de acei turişti care vor dori să petreacă Naşterea Domnului cu pomana porcului, sarmale, cozonaci şi ţuică fiartă, nu aceia care nu au nimic împotrivă să meargă în străinătate.

Citeşte şi Povestea TRISTĂ a zece micuţi care nu au auzit niciodată de Moş Crăciun VIDEO

Cei care preferă staţiunea Buşteni pentru petrecerea concediului de Crăciun trebuie să aibă pregătiţi în jur de 1500 de lei. Un pachet turistic cu 3 nopţi de cazare în hotelul Iri, trei stele, din Buşteni, costă 745 de lei de persoană, potrivit paralela45.ro. Cine vrea să cumpere 4 nopţi de cazare va plăti 970 de lei, în timp ce pachetul de 5 nopţi de cazare costă 1185 de lei. Turiştii vor beneficia de mic dejun şi cină în fiecare seară, inclusiv în noaptea de Crăciun, când vor fi servite preparate tradiţionale. 

În Predeal, potrivit europatravel.ro, un sejur cu patru nopţi de cazare, în perioada 23-27 decembrie, în hotelul Rozmarin, 4 stele, costă de la 295 de euro de persoană. Pentru acest preţ regimul de masă va fi all inclusive.

Citeşte şi Cum slăbim după sărbători. Recomandările lui Cori Grămescu VIDEO

Cei care vor să petreacă Crăciunul în Sinaia o pot face pentru 620 de lei de persoană, la hotelul Palace, 4 stele. Pachetul, potrivit paralela45.ro cuprinde 4 nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez, întâmpinarea Moşului cu daruri pentru copii, dejun festiv de Crăciun, în data de 25.12.2014 cu program artistic, precum şi cină buffet în data de 26.12.2014 cu program artistic.

Crăciun la pensiune

Pensiunea Casa Humorului din Gura Humorului, de 4 stele, pune la dispoziţia celor interesaţi pachete turistice în perioada Crăciunului la preţul de 1400 de lei de persoană. Preţul include pensiune completă, iar ziua de Crăciun se anunţă a fi un adevărat festin. „25 decembrie 2014-Mic dejun – bufet: preparate tradiţionale, preparate de casă, brânzeturi, legume, lactate, patiserie, „Craciun Fericit!” fructe. Băuturi: cafea, ceai, suc, apă plată/minerală. Prânz: ciorbă, fel de bază şi desert. Băuturi: apă plată/minerală, cafea, suc, băutura casei. Cina festivă de Crăciun: platouri-gustare rece, preparate tradiţionale, brânzeturi, legume, salate, gustare caldă, fel de bază si desert festiv. Prajituri si fructe. Băuturi: apă plată/minerală, cafea, suc, vin, băautura casei.

Crăciun la vilă pe Valea Prahovei

În zona Fundata la vila Pinului, un sejur cu două nopţi de cazare costă 245 de lei de persoană. „Tarifele includ 2 nopti de cazare, mic dejun, masă festivă de Crăciun”, informează europatravel.ro.

Cei care nu vor să cumpere pachet turistic cu masă de Crăciun o pot face, spre exemplu, la Cheile Grădiştei, Moeciu, unde un sejur cu două nopţi de cazare costă 145 de lei, în casa Ovidiu de 3 stele.