CRACIUN 2014: Cum să fii un Moş Crăciun veritabil anul acesta

Mos Craciun este un om foarte ocupat, mai ales in preajma Craciunului, asa ca are nevoie de ajutoare ca sa ajunga la toti copiii in seara de Ajun. 

03 dec. 2014, 09:21
CRACIUN 2014: Cum să fii un Moş Crăciun veritabil anul acesta

Mos Craciun este un om foarte ocupat, mai ales in preajma Craciunului, asa ca are nevoie de ajutoare ca sa ajunga la toti copiii in seara de Ajun. 

Daca esti pe lista ajutoarelor lui Mos Craciun, ia in considerare sfaturile noastre ca sa isi duci sarcina la bun sfarsit cu brio. 

Pasul 1: AI NEVOIE DE

– un zambet cald

– minte agera

– spiritul Craciunului

Pasul 2: Trebuie sa stii cum sa spui HO HO HO

Cel mai important lucru este sa stii cum sa faci HO HO HO- ul perfect. Poate nu o sa iti iasa rasul specific lui Mos Craciun, iar asta va marca diferenta dintre tine si Mos, dar cu un bun HO HO HO, vei reusi sa „te speli pe maini” si sa iesi „basma curata”. 

Pasul 3: Lucreaza cu privirea

Cand esti imbracata ca Mos Craciun, trebuie sa tii seama de faptul ca cei mici vor sta atintiti cu privirea la ochii tai si iti vor analiza costumul rosu pentru a depista orice mic lucru care sa te dea de gol. 

Pasul 4: Fii primitoare

Cand un copil vine la Mos Craciun, acesta se asteapta sa fie primit cu multa dragoste de cel care se afla pe scaunul imens, imbracat in costum rosu. Intreaba-l prima data cum il cheama si ce asteptari are de la acest Craciun. 

Pasul 5: Nu dezamagi

Cea mai importanta intrebare pentru un copil este : „Ce iti doresti de Craciun?”. Cand iti raspunde, ai grija sa ii precizezi ca nu vei uita de dorintele pe care le are, dar daca cere lucruri mult prea scumpe, ai grija sa fi vorbit cu parintii sa vezi daca isi permit, altfel vei risca sa ii spulberi celui mic visele. 

Pasul 6: Evita intrebarile complicate

Cand un copil iti pune o intrebare ciudata, aminteste-ti ca Mos Craciun stie sa raspunda pe loc la orice, asa ca, ai grija sa ramai intotdeauna in picioare. Spre exemplu, daca cel mic o sa iti spuna ca sta intr-o casa care nu are horn, intai intreaba-l daca stie sa tina un secret, iar apoi spune-i ca ai un truc magic pe care il folosesti in aceste situatii.  

Citeste continuarea pe feminis.ro.