Crăciun fără politică. Cum au petrecut aleşii de Sărbători FOTO

De Sărbători, şi aleşii sunt oameni obişnuiţi! Fără haina politică, ei se distrează în familie, fac oameni de zăpadă sau practică sporturi de iarnă.

26 dec. 2012, 07:18

Preşedintele Traian Băsescu s-a relaxat din nou pe snowmobil, la Predeal. Şeful statului este de câteva zile la munte, timp în care s-a plimbat cu snowmobilul cu fiica cea mică şi ginerele. Chiar şi de Crăciun Băsescu a dat o tură prin staţiune. Imagini din vacanţa familiei preşedintelui au fost făcute publice, pe Twitter, chiar de mezina lui Traian Băsescu. Elena Băsescu și-a împărțit bucuria Crăciunului cu fanii, postând fotografii în care zâmbește, fericită, alături de tatăl și soțul ei.

În schimb, Elena Udrea se distrează gătind! Fostul ministru al Turismului a postat pe Facebook câteva poze de la pomana porcului. Ea îşi petrece minivacanţa de Crăciun la Azuga şi s-a lăudat cu asta postând mai multe fotografii pe reţelele de socializare.

Premierul Victor Ponta și soția sa, Daciana, au postat pe Facebook fotografii din momentele petrecute în familie. Premierul s-a jucat în zăpadă cu cei mici, iar europarlamentarul a făcut un cochet om de zăpadă.

Tot cu înălțatul oamenilor de zăpadă s-a ocupat și deputatul liberal Alina Gorghiu, care și-a postat, mândră, opera pe internet.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, petrece Crăciunul în familie. Conservatorul a pus pe Facebook o fotografie cu soția și cei doi copii, alături de o urare de suflet pentru români.