Crăciun şi Revelion în vilele lui Ceauşescu. Cât costă ca să petreci într-una din reşedinţele cuplului de dictatori

Cei care doresc să îmbine distracţia de sărbători cu istoria o pot face la vilele care i-au aparținut lui Nicolae Ceauşescu. Foarte căutate de turişti, acestea au preţuri rezonabile şi sunt închiriate în totalitate. Izolate în munţi şi păduri, în peisaje de vis, vilele pot fi rezervate pentru câteva sute de lei pe zi.

16 dec. 2015, 10:54
Crăciun şi Revelion în vilele lui Ceauşescu. Cât costă ca să petreci într-una din reşedinţele cuplului de dictatori

Oazele de linişte în care Nicolae Ceauşescu se retrăgea pentru odihnă şi vânătoare sunt acum disponibile oricui, informează România TV. Cabana Pralea, ascunsă departe în pădurile Bacăului, cu şase camere şi un living, poate fi închiriată cu 800 de lei pe zi.

Citeşte şi Tanti Iluş, bona copiilor cuplului CEAUŞESCU, dezvăluiri incredibile. Care este povestea ei şi ce face acum

Cabana Înţărcătoarea de la Mânăstirea Caşin a fost şi ea folosită de nume mari, precum Ion Maurer, Gheorghe Gheorghiu-Dej şi chiar Nikita Hruşciov. Situată lângă păstrăvărie, la poalele munţilor unde s-au purtat luptele din Primul Război Mondial, are 10 camere, iar acum este închiriată complet pentru Crăciun şi Revelion.

O variantă ceva mai ieftină este Cabana Izvorul Alb din Dărmăneşti, judeţul Bacău. Are şase camere şi poate fi închiriată integral pentru 450 de lei pe zi. Vilele dispun de toate dotările.