Oferte pentru petrecerea CRĂCIUNULUI 2014. Cât costă petrecerea Naşterii Domnului acasă la MOŞ CRĂCIUN

Pentru mulţi români Crăciunul va însemna şi anul acesta câteva zile petrecute în străinătate. Agenţiile de turism pun la dispoziţia celor interesaţi pachete turistice pe toate destinaţiile şi pentru toate buzunarele.

25 nov. 2014, 06:57
Oferte pentru petrecerea CRĂCIUNULUI 2014. Cât costă petrecerea Naşterii Domnului acasă la MOŞ CRĂCIUN

Românii care nu vor un Crăciun tradiţional, cu sarmale şi cozonaci aleg petrecerea Naşterii Domnului undeva în străinătate. Cele mai bătute destinaţii de Crăciun sunt Austria, Italia cu romantica Veneţie, precum şi Ungaria, Franţa sau Spania. Cei care aleg să meargă în Austria de Crăciun trebuie să pregătească 165 de euro de persoană, pentru acest pachet transportul fiind făcut cu autocarul, informează vacanta-eurotrip.ro. Sejurul are 3 nopţi de cazare, cu mic dejun, din care două se vor face la unguri.

Citeşte şi MINIVACANŢA de Crăciun: Câte zile libere vor avea românii

Crăciun romantic în gondolă

În Italia, Veneţia, petrecerea Crăciunului costă 204 euro de persoană. Transportul se va face cu avionul, biletul incluzând 3 zile de cazare într-un hotel de 3 stele. De asemenea, turiştii vor fi lăsaţi să încerce specialităţile italieneşti contracost, pachetul fiind fără masă. Românii care vor să petreacă un Crăciun parizian trebuie să plătească câte 224 de euro de persoană.

Potrivit vacanta-eurotrip.ro, pachetul turistic în Paris cuprinde 4 nopţi de cazare, fără masă, într-un hotel de 2 stele. Trei nopţi de cazare în perioada 24-26 decembrie în Madrid, Spania, costă 250 de euro. Pachetul include transportul cu avionul.

Croazieră pe Dunăre de Crăciun

Cei posibilităţi financiare mai mari sunt invitaţi de Crăciun la o croazieră de 6 zile pe Dunăre. Pachetul turistic costă 918 euro de persoană.Pachetul include:

-Vinuri albe si rosii din cele mai bune regiuni viticole ale Europei (se vor oferi gratuit la fiecare cina ce se va servi la bord) ;
-Mic dejun bufet, dejun, cafea si ceai dupa-amiaza, cina si gustarea de la miezul noptii ;
-Tonomat de cafea 24h ;
-Cina si cocktail de intampinare ;

Citeşte şi REVELION 2015. Roma, Istanbul şi Madrid, cele mai ieftine destinaţii pentru vacanţa de REVELION

-Cina festiva la Seara Capitanului;

-Concertul de Craciun la bord;
-Ce este trecut ca nclus in descrierea itinerariului;
-Asistenta la bord in limba engleza;
-Taxele portuare;
-Ghid audio wireless Amadeus pentru toate excursiile.

Crăciun arabic

Cei care nu au fost în Dubai o pot face de Crăciun. Un pachet turistic cu 7 nopţi de cazare, cu mic dejun, într-un hotel de 5 stele costă, potrivit centraltravel.ro, 1957 de euro.

Cei care vor să-l viziteze pe Moş Crăciun o pot face cumpărând un pachet turistic în Laponia. Preţul unei astfel de excursii este de 1399 de euro de persoană, potrivit trip-tour.ro. Cazarea se face într-un hotel de 4 stele, iar organizatorul promite o vacanţă plină de surprize.