Crăciunul cu totul aparte în familia regală a Marii Britanii. Ce a făcut regina după 30 de ani

Familia regală, la fel ca şi alte familii din întreaga națiune, a fost separată prin niveluri și restricții în ziua de Crăciun.

25 dec. 2020, 19:29
Crăciunul cu totul aparte în familia regală a Marii Britanii. Ce a făcut regina după 30 de ani

Crăciunul cu totul aparte în familia regală a Marii Britanii. Regina, în vârstă de 94 de ani, și ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, au petrecut ziua în privat, la castelul Windsor, unde au stat şi  în timpul pandemiei coronavirusului.

Crăciunul cu totul aparte în familia regală a Marii Britanii. Ce a făcut regina după 30 de ani

A fost pentru prima dată în mai bine de 30 de ani când monarhul nu se afla cu familia ei la moșia Sandringham din Norfolk, unde membrii familiei merg în mod tradițional la biserica Sf. Maria Magdalena în dimineața de Crăciun și se întâlnesc cu membrii publicului care așteaptă afară pentru o privire. .

Anul acesta, regina, un creștin și guvernator suprem al Bisericii Angliei, a participat la o slujbă privată de Crăciun la o capelă din castelul Windsor pentru a evita mulțimile mari de adulți.

Ducele și ducesa de Cambridge petreceau sezonul festiv la Anmer Hall, la casa lor din Norfolk, împreună cu cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Cuplul a postat pe Twitter fotografii cu oameni care lucrează pe tot parcursul sezonului festiv, inclusiv asistenți sociali care îngrijesc persoanele vulnerabile și voluntari care hrănesc cei nevoiași, potrivit theguardian.co.uk.

Într-un mesaj de mulțumire însoțitor, aceștia au scris: „Crăciunul acesta gândurile noastre sunt cu cei dintre voi care petreceți singuri astăzi, cei dintre voi care jelesc pierderea unei persoane dragi și cei dintre voi pe prima linie, care încă se reunesc energia pentru a-ți pune propriile vieți în așteptare pentru a avea grijă de noi. ”

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră! Marea Britanie și UE au ajuns la un acord comercial post Brexit