CRĂCIUNUL politicienilor. Ce poze au postat pe Facebook şi ce mesaje au transmis românilor

Crăciunul a venit şi la politicieni. Victor Ponta, Elena Udrea sau Elena Băsescu au făcut urări de bine şi au postat fotografii de lângă brad sau din mijlocul familiei. Şi Regele Mihai a transmis, ca în fiecare an, mesajul de sărbători pentru români.

25 dec. 2013, 17:22

Elena Băsescu a postat pe Facebook o imagine cu fiica sa în faţa primului ei brad de Crăciun şi un mesaj pentru români cu ocazia Sărbătorilor.

„Avem un Crăciun însorit şi sper să aveţi parte cu toţii de soare şi în suflet, şi în case! Vă doresc să vă bucuraţi în aceste zile de cei pe care îi iubiţi, de lucrurile simple, dar atât de frumoase şi să vă încărcaţi cu energie pentru anul ce va veni. Sărbători fericite!”, a transmis Elena Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe pe nepoata sa, în faţa unui brad, alături de urarea „Crăciun fericit tuturor copiilor şi părinţilor lor!”.

Premierul Victor Ponta a postat pe o reţea de socializare două fotografii în care apare alături de soţia Daciana Sârbu, micuţa Irina şi socri.

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de bradul împodobit şi de finuţa sa, Sonia Elena

„Astăzi de dimineaţă, am primit acasă vizita Prinţesei Sonia Elena. Acum sunt convinsă că Moşul va ajunge mai repede la Pomul de Crăciun”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul premier Adrian Năstase a postat pe blog fotografii cu ai săi langă brad, dar şi de pe pârtie, semn că familia Năstase se distrează de minune la munte de sărbători.

Regele Mihai a transmis un mesaj de Crăciun românilor din ţară şi din străinătate, prin intermediul unui video postat pe internet.