„Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Când nu te pricepi la jucători şi eşti italian şi joci cu Kelic, cu Ferreira, joci cu «decor» ăsta în partea dreaptă, joci cu jumătatea asta de geamie, Acka, e nenorocire, e dezastru.

Trebuie să îi spui, «domne, matale vii din catenaccio?» Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut, Coverciano, comerciano, matale ştii ce înseamnă un apărător, cum trebuie să facă marcajul, să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi»”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Porumboiu: „L-aș fi dat afară în 50 de secunde!”
Adrian Porumboiu l-a completat la Pro X: „Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”.

Întrebarea rămâne: ar trebui să plece dacă pierde cu CFR Cluj și CSU Craiova rămâne cu șanse fanteziste la titlu?!
„Noi pregătim toate fazele, inclusiv cele fixe. Noi am făcut ce trebuie, vom continua pe această linie. Să-mi dau demisia? Exclus, nu face parte din mentalitatea mea!”

CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dan Petrescu a confirmat că George Țucudean nu va juca nici contra FCSB! 

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a confirmat când revine George Țucudean (27 de ani) pe teren. Așa cum digisport.ro v-a informat încă de acum două zile, atacantul grupării din Gruia va rata cel puțin două partide, printre care și întâlnirea cu FCSB, ultima din turul play-off-ului Ligii 1. ”Bursucul” a spus că este normală perioada de repaus a fotbalistului și a lăsat de înțeles că acesta ar putea juca din nou abia din retur.

”Din ce am înțeles eu, de săptămâna viitoare George începe antrenamentele. De luni sau de marți. Normal că durează ceva, nu poate să între imediat, dar noi sperăm că la returul de play off să fie apt”, a spus Petrescu, la conferința oficială de presă, de dinaintea partidei cu U Craiova.

CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FSCB și 7 față de Craiova, fiind considerată principala favorită la câștigarea titlului. Dan Petrescu spune că obiectivul principal al formației din Gruia este calificarea în grupele unei competiții europene.

CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.„Sunt convins că de la vară trebuie lotul să se refacă putin. Cred că principalul obiectiv al lui CFR este să se califice într-o grupă europeană. În primul rând, financiar ar fi fantastic. Acesta este obiectivul meu numărul 1 în acest mandat, să calific echipa într-o grupă europeană.

Vă dați seama că nu va fi bine dacă vom pierde titlul, dar este obiectivul numărul 1, și anul trecut ar fi fost bine dacă echipa mergea în grupele Europa League” a mai spus Dan Petrescu.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 20:30