Craiova a spulberat-o pe Dinamo. Este cea mai grea înfrângere din mandatul lui Duşan Uhrin

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, cu scorul de 4-1 (3-0), pe Dinamo, în ultimul meci al etapei a 15-a a Ligii 1. Dinamoviştii se îndepărtează de play-off, în urma acestei înfrângeri, în timp ce oltenii au revenit pe podiumul Ligii I, după ce au fost daţi jos de acolo de Astra, care a învins, tot luni, pe Poli Iaşi, cu 4-0.

04 nov. 2019, 12:56
Craiova a spulberat-o pe Dinamo. Este cea mai grea înfrângere din mandatul lui Duşan Uhrin

CRAIOVA – DINAMO 4-1 (Ivanov – min. 20, Ivan – min. 31 şi 45+3, Mihăilă – min. 86 / Nistor – min. 58). Universitatea a deschis scorul prin micuţul mijlocaş bulgar Antoni Ivanov (20), cu capul, din centrarea lui Cristian Bărbuţ. A fost primul gol înscris de Ivanov pentru echipa craioveană.

Andrei Ivan a reuşit o „dublă” (31, 45+2), primul gol venind după o eroare a lui Denis Ciobotariu, iar al doilea după o lansare venită de la Uros Cosic. Pentru Ivan au fost primele goluri de la revenirea la Universitatea.

Dinamo a reuşit să reducă din diferenţă prin Dan Nistor (57), după o greşeală mare a lui Ştefan Vlădoiu.

Valentin Mihăilă (86) a închis tabela, cu un şut de la circa 25 de metri, la capătul unei acţiuni personale pornite din propria jumătate de teren.

Dinamo a acuzat neacordarea unui gol în min. 11, pentru un presupus ofsaid la Robert Moldoveanu. Dinamo a avut şi o bară (39), prin Slavko Perovic.

Craiovenii au cerut şi ei un penalty (66), pentru henţ la Mihai Popescu în propriul careu.