CRAIOVA DINAMO. Mangia: „Când am venit aici mi s-a spus să nu port roşu!”

CRAIOVA DINAMO. Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, a fost întrebat, vineri, dacă a aflat că Dinamo "este cel mai mare duşman al oltenilor", iar tehnicianul a răspuns că atunci când a sosit în Bănie i s-a cerut să nu poarte roşu! CRAIOVA DINAMO se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE CRAIOVA DINAMO.

15 sept. 2017, 10:48
CRAIOVA DINAMO. Mangia: „Când am venit aici mi s-a spus să nu port roşu!”

CRAIOVA DINAMO. Devis Mangia nu consideră un avantj pentru Craiova faptul că Dinamo a pierut acasă ultimul meci cu Poli Timişoara şi că antrenorul Cosmin Contra ar putea prelua echipa naţională.

CRAIOVA DINAMO. „De când am ajuns aici mi s-a spus să nu port roşu. Probabil că există o explicaţie. E clar că e o partidă importantă, dar pentru evoluţia noastră este o partidă importantă pentru că e următoarea. Nu pregătim echipa în funcţie de situaţia de moment a unui adversar, de faptul că a pierdut ultimul meci. Şi noi am pierdut ultima întâlnire. Trebuie să ne facem noi jocul cel mai bun. Nu trebuie să ţinem cont de alte aspecte”, a spus Mangia.

CRAIOVA DINAMO. Mangia nu a mai dorit să mai comenteze arbitrajul de la Cluj-Napoca, din meciul cu CFR: „Am încredere maximă în arbitri, ceea ce s-a întâmplat la Cluj e o chestiune trecută. Ne gândim să facem jocul nostru, nu ne gândim la alte situaţii. Vreau să-i cer scuze celui de-al patrulea oficial, am fost un pic agitat. Eu cred că jocul de fotbal este un spectacol cu trei echipe e teren. Şi când intră pe teren acestea trebuie să facă tot ce e mai bine”.

CRAIOVA DINAMO. CSU Craiova va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.30, la Drobeta Turnu Severin, pe Dinamo, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE CRAIOVA DINAMO.