CRAIOVA – FCSB 2019. Derby cu casa închisă la revenirea lui Piţurcă pe banca oltenilor. Reacţia lui Becali

Victor Pițurcă va debuta duminică pe banca lui CS Universitatea Craiova în derby-ul etapei a 9-a cu FCSB, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

11 sept. 2019, 17:16
CRAIOVA – FCSB 2019. Derby cu casa închisă la revenirea lui Piţurcă pe banca oltenilor. Reacţia lui Becali

Sorin Cârțu, președintele oltenilor, susține că partida se va juca în fața unui stadion arhiplin.  „Stadionul va fi plin. Absolut! Nu e nicio îndoială în direcţia asta. Azi dimineaţă mai erau vreo 3.000 de bilete disponibile, şi acelea în colţurile terenului şi în înaltul peluzei, la cucurigu. Cred că s-au dat toate până la ora asta”, a declarat Sorin Cîrțu.

Universitatea Craiova aşteaptă un titlu de aproape 3 decenii, iar Victor Piţurcă a recunoscut că visează la trofeu.

„Ar valora extraordinar de mult! Aş fi cel mai fericit om din lume dacă s-ar întâmpla lucrul acesta. Dacă voi câştiga campionatul, nu voi primi niciun ban”, a mărturisit antrenorul oltenilor.

Victor Piţurcă promite şi spectacol – vrea să imprime un stil ofensiv la Craiova.

„La Craiova voi juca în funcţie de calităţile jucătorilor, Craiova va fi o echipa ofensivă. Echipa care mi-a plăcut cel mai mult mie a fost Universitatea Craiova de pe vremuri, care marca cu uşurinţă 4-5 goluri adversarilor. O echipă ca aia mi-aş dori, să vedem dacă voi reuşi să o fac”, a explicat Victor Piţurcă.

Gigi Becali e optimist înaintea partidei cu Universitatea Craiova. Finanțatorul FCSB a spus că nu își face niciun fel de problemă, în contextul în care mai mulți jucători accidentați au revenit.

„Jucătorii au fost accidentați, jucătorii au revenit, toți de bază, echipa și-a revenit, deci nu e niciun restart. Nu au fost jucătorii, au fost mulți accidentați. Nu îmi fac niciun fel de griji, de probleme”, a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

Gigi Becali a mai spus că de acum înainte va lăsa echipa „să vorbească” pe teren.

„Să vorbească jucătorii, nu mai vreau să vorbesc eu! Până acum am tot vorbit, de acum încolo vreau să vorbească echipa pe teren”, a mai spus Becali.


loading...