Craiova iese din scenariul roşu. Restaurantele şi cafenelele se redeschid înainte de sărbători

Craiova iese din scenariul roșu. La doar două zile după ce au fost impuse restricțiile, Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă a revenit asupra deciziei, după ce rata de infectare cu covid a scăzut sub 2 la mia de locuitori, în Dolj.

23 dec. 2020, 09:47
Craiova iese din scenariul roşu. Restaurantele şi cafenelele se redeschid înainte de sărbători

Craiova iese din scenariul roşu. Astfel, retaurantele și cafenelele se redeschid, la interior. De asemenea, și cinematografele și instituțiile de spectacole vor funcționa, însă la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

La nivelul județului Dolj, rata de infectare, în ultimele 14 zile, este de sub 2 cazuri la mia de locuitori.

Citeşte şi Carantina se prelungeşte cu 14 zile în cinci localităţi ilfovene. Anunţul Prefecturii

Craiova iese din scenariul roşu. Noi măsuri de relaxare

Noile măsuri au fost adoptate conform procedurii stabilite prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj. Acestea au intrat în vigoare începând cu data de 23.12.2020 de la ora 00.00, potrivit gds.

Noi măsuri de relaxare valabile până la data de 05.01.2021:

– activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00.

– activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00

– activitatea cu publicul a operatorilor publici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00 și 23:00

 


loading...
Partenerii noștri