CRAIOVA-OŢELUL GALAŢI 1-0. Cuplul Cârţu/Săndoi, prima victorie pe banca oltenilor

CRAIOVA-OŢELUL GALAŢI 1-0. Cu Sorin Cârţu antrenor şi Emil Săndoi căpitan, Universitatea a realizat ultimul event din istorie. Cei doi şi-au unit din nou forţele, iar la redebutul lor în Bănie CS Universitatea Craiova a obţinut prima victorie în Liga 1, 1-0 cu Oţelul. Timp de 40 de minute oltenii au evoluat în inferioritate numerică.

15 sept. 2014, 14:54
CRAIOVA-OŢELUL GALAŢI 1-0. Cuplul Cârţu/Săndoi, prima victorie pe banca oltenilor

CRAIOVA-OŢELUL GALAŢI 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Madson (61), cu un şut de la circa 25 de metri. Universitatea evolua în acel moment în 10 oameni, după eliminarea lui Kay (49), pentru o intrare brutală la Karol Karlik. Şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, Serkan Ciftci (90), după ce l-a lovit fără minge pe Pablo Brandan. Ciftci intrase pe teren în minutul 72, în locul lui Cristian Cristea.

Aceasta este prima victorie pentru CS Universitatea în actuala ediţie de campionat, la primul meci cu cuplul Sorin Cârţu (director tehnic) – Emil Săndoi (antrenor principal) pe banca tehnică.

Graţie acestui succes, Universitatea a părăsit ultimul loc al clasamentului.

Click aici pentru a vedea Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi

Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi     

Stadion: Ion Oblemenco, luni, ora 18:30

Componenţa formaţiilor:

CS U Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Kay, Izvoranu, Vătăjelu – Brandan, Madson – Băluţă, Nuno Rocha, Bancu – Curelea.

Oţelul: Plopeanu – Cojoc, Sipovici, Miron, Murgoci – Karlik, Milea – Zaharia, Tudorie, Cucu – C. Cristea.

Cu două puncte acumulate în şase etape, conducerea oltenilor a decis să producă un şoc la echipă. Astfel, în pauza pricinuită de jocurile internaţionale inter-ţări, în locul lui Jerry Gane şi George Biţă au fost instalaţi Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, oltenii care au adus ultimele trofee în Bănie. Debutul noului staff tehnic s-a făcut cu dreptul. Cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi pe bancă, Universitatea a arătat un joc consistent şi a câştigat amicalul cu OFK Belgrad, scor 2-1. Tehnicienii ştiu însă că în actuala situaţie a echipei doar jocurile oficiale contează. Săndoi a spus: „Băieţii au avut o implicare bună la şedinţele de pregătire, dar testul va fi la meciul oficial. Suntem în criză de puncte, aşa că ne dorim să le acumulăm pe cele 3 din meciul cu Oţelul. Sunt vitale„.

Odată cu schimbarea de pe banca tehnică, s-au produs o serie de mutări la nivelul lotului. Astfel, a fost repatriat Silviu Izvoranu şi transferaţi Ionuţ Tîrnăcop şi Taher Bawab, însă atacantul iordanian aşteaptă cartea verde pentru a evolua. Au plecat Neacşa şi Irimia.

Schimbări s-au produs şi la Oţelul. Au plecat Onwuachi, Vasile Gheorghe, Emir Kucukakgul şi Ivan Pecha, şi au venit Răzvan Grădinaru, Iulian Popa şi Emil Jula. Antrenorul Weiss a anunţat că nu va schimba echipa victorioasă cu Rapid, astfel că noii-sosiţi nu vor intra în prima garnitură în Bănie.

Craiova Otelul LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE CSU Craiova  – Otelul Galati Look TV Prima partidă din șirul meciurilor de luni, din cea de-a șaptea etapă a Ligii 1 de fotbal este cea dintre CS Universitatea Craiova – Otelul Galati. Meciul este programat luni, 15 septembrie, de la ora 18:30, și va fi transmis în direct de LOOK TV.

Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE VIDEO și la următoarea adresă de interenet –-–> SEENOW 

O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Craiova Otelul LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE CSU Craiova  – Otelul Galati Look TV Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE VIDEO contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

Craiova Otelul LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea LIVE CSU Craiova  – Otelul Galati Look TV

Programul Ligii 1 la fotbal, etapa a 7-a:

12 Septembrie 2014, 18:30   FC Brasov – Concordia Chiajna – LOOK TV

12 Septembrie 2014, 21:00 Steaua Bucuresti – Gaz Metan Medias – LOOK TV

13 Septembrie 2014, 18:30 Viitorul Voluntari- Ceahlaul Piatra Neamț LOOK Plus

13 Septembrie 2014, 21:00  CFR Cluj – Astra Giurgiu – LOOK TV

14 Septembrie 2014, 16:00 CSMS Iasi – ASA Tg. Mures LOOK Plus

14 Septembrie 2014, 18:30  Rapid Bucuresti – U Cluj  – LOOK TV

14 Septembrie 2014, 21:00 FC Botosani  – Dinamo Bucuresti  – LOOK TV

15 Septembrie 2014, 18:30 CS Universitatea Craiova – Otelul Galati  – LOOK TV

15 Septembrie 2014, 21:00   Pandurii Tg Jiu – Petrolul Ploiesti LOOK Plus