CRAIOVA STEAUA LIVE: Fanii olteni au vandalizat stadionul

CRAIOVA STEAUA LIVE: Cel mai important meci al etapei din Liga 1 se dispută duminică la Craiova.

28 feb. 2015, 16:32

CRAIOVA STEAUA LIVE: Fanii FC Universității Craiova nu se împacă nici acum cu ideea existenței echipei CSU Craiova, pe care o consideră în continuare o ”clonă”. Fanii din Peluza Sud 97 au vandalizat arena Extensiv, din oraș, pe care se va disputa partida dintre echipa luI Cârțu și Săndoi și Steaua.

Aceștia au scris mai multe mesaje pe gardurile stadionului, atrăgând atenția că în meciul de duminică, de la 15:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, nu se întâlnesc adevăratele echipe ale Craiovei și Stelei.

”FCSB nu e Steaua, CSU nu e Știința”, au scris suporterii olteni în noaptea trecută pe unul din gardurile arenei. ”Împotriva fotbalului politizat” și ”Echipa noastră, FCU”, au mai scris fanii în mesaje.

CRAIOVA STEAUA LIVE: După un start excelent în meciurile oficiale, 3-0 în semifinalele Cupei Ligii cu Astra, Steaua s-a împiedicat în campionat chiar de rivala Rapid (0-1). Imediat după eşecul din partida cu giuleştenii, antrenorul Costel Gâlcă s-a plâns de faptul că şefii au decis să scoată din lot 3 dintre cei mai importanţi jucători, care au refuzat prelungirea contractelor: Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici.

Înaintea partidei de duminică, de la Craiova, Costel Gâlcă se confruntă cu probleme de efectiv. Luchin este accidentat, Tănase este suspendat, în timp ce situaţiile lui Bourceanu şi Rusescu sunt încă neclare. Având în vedere că şi ei vor pleca în vară, când se vor întoarce la echipele de care aparţin, Trabzospor şi Sevilla, finanţatorul Gigi Becali a transmis ca ei să nu fie folosiţi titulari, ci să se apeleze la serviciile lor doar în cazuri de forţă majoră.

Gâlcă a primit, totuşi, două veşti bune, cu două zile înaintea partidei din Bănie. Andrei Prepeliţă a fost reprimit în lot şi ar putea juca la Craiova. Şi Gabi Tamaş se va număra printre jucătorii care vor face deplasarea în Oltenia şi chiar ar putea debuta în tricoul roş-albastru.

CRAIOVA STEAUA LIVE: Marea dilemă a lui Gâlcă este legată de cum va arăta linia defensivă contra lui CSU Craiova. Papp, Varela şi Guilherme sunt bătuţi în cuie, iar pentru cel de-al patrulea loc din apărare tehnicianul are de ales între Râpă şi Tamaş. Dacă primul va fi titularizat, Papp va juca în centru. În caz contrar, fostul fotbalist al lui Chievo va fi folosit în continuare în banda dreaptă, iar Tamaş şi Varela vor forma cuplul de stoperi.

Cum va arăta Steaua la Craiova:

Cojocaru – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Ţucudean

CRAIOVA STEAUA LIVE: S-au vândut toate biletele

Interesul în jurul partidei CS U Craiova – Steaua, din etapa a 19-a a Ligii 1, este unul cât se poate de mare în Oltenia. Echipa-fanion a orașului speră la o participare în cupele europene, iar fanii alb-albaștrilor s-au mobilizat și vor umple stadionul „Extensiv”.

Deși are o capacitate redusă față de legendara arenă „Ion Oblemenco”, stadionul pe care se va juca meciul cu Steaua va fi luat cu asalt duminică după-amiază. Conform anunțului făcut pe site-ul oficial al Craiovei, au fost epuizate toate cele 6.000 de bilete puse în vânzare!

Pe site-ul lui CS U a fost postat un comunicat care anunță faptul că partida se va disputa cu casa închisă: „Ca la orice derby Universitatea – Steaua, duminică, se anunţă spectacol în teren, dar şi sărbătoare în tribune.

La începutul acestei săptămâni, suporterii alb-albaştrii au luat cu asalt site-ul www.biletecsuc.ro, astfel încât va fi un stadion arhiplin, stocul de bilete fiind epuizat.

Ultimele tichete de acces la cel mai important meci al sezonului au fost achiziţionate în această după-amiază, cu trei zile înainte de joc. Să ne bucurăm împreună de fotbal, iar alb-albaştrii din tribune să-i împingă pe cei din teren spre o victorie istorică

Echipa lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat şi ocupă locul al patrulea în clasament.