CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2 în CUPA ROMÂNIEI. Rivaldinho a dat lovitura în minutul 89!

Viitorul a trecut, joi, în Bănie, de CSU Craiova, scor 2-1, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Returul se joacă pe 23 aprilie.

04 apr. 2019, 18:43
CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2 în CUPA ROMÂNIEI. Rivaldinho a dat lovitura în minutul 89!

CSU Craiova a deschis rapid scorul, după doar 5 minute de joc. Fortes l-a găsit pe Bancu cu o pasă filtrantă prinde fundașii centrali ai Viitorului, iar căpitanul Craiovei l-a executat cu mult calm pe Cojocaru. Viitorul nu a avut răspuns. Prima ocazie cu adevărat importantă de gol a venti în minutul 30. Drăguș, scăpat singur cu  Pigliacelli, a șutat puțin pe lângă stâlpul din stânga porții italianului. Bărbuț a dat replica la acțiunea imediat următoare. A șutat din prima, dar Cojocaru a respins spectaculos.

Oltenii au părut să acuze oboseala acumulată la București, unde au cedat contra celor de la FCSB, 2-3. Puștii lui Gică hagi au profitat. Egalarea a venit în minutul 77. Houri a reluat din prima, cu latul, centrarea venită de la  Drăguș. Când toată lumea părea mulțumită cu remiza, Hagi a inventat o pasă de geniu către Rivaldinho, iar brazilianul a protejat excelent mingea și a făcut 2-1, în minutul 89.

CRAIOVA – VIITORUL 1-2 (1-0)

Bancu 5 / Houri 77, Rivaldinho 89

Craiova: Pigliacelli – Martic (71 Acka), Donkor, Kelic, Briceag – Bic (62 Fedele), Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Fortes (66 Nuno Rocha), Bancu. Antrenor: Devis Mangia.

Viitorul: Cojocaru – Boboc (78 Mladen), Ţîru, Ghiță, De Nooijer – Houri, T. Băluță, I. Vână (46 P. Iacob) – Calcan (36 Rivaldinho), Drăguș, I. Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi.