CRBL, eliminat de la Survivor România. Primele cuvinte după aflarea veştii: „Degeaba i-am dat comenzi, nu a fost ascultat”

CRBL a fost eliminat de la Survivor România. Luni seara, prezentatorul show-ului care se desfăşoară în Republica Dominicană a anunţat că artistul nu mai poate continua lupta din motive medicale.

18 apr. 2022, 23:12
CRBL, eliminat de la Survivor România. Primele cuvinte după aflarea veştii: „Degeaba i-am dat comenzi, nu a fost ascultat”
CRBL, eliminat de la Survivor România

CRBL, eliminat de la Survivor România. Vestea a uimit atât pe concurenţii prezenţi în competiţie, cât şi pe cântăreţ. Acesta a avut un discurs emoționant la consiliu, în care a precizat că se simte epuizat fizic, dar, cu toate acestea, nu era pregătit să plece acasă.

Citeşte şi: Boala teribilă de care suferă CRBL. Artistul este tratat în secret la Survivor România 2022

CRBL, eliminat de la Survivor România

Am început lupta, acum mult timp, alături de Faimoși, și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături ei și că urmează să-mi revin.  Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv. Degeaba i-am dat comenzi, nu a fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă”, a spus CRBL, la Pro TV.

În ediția din 18 aprilie 2022 a avut loc un nou consiliu de nominalizări după ce în camp au început să se certe fiecare cu fiecare în ultima perioadă. S-a ajuns pentru a doua oară la joc de ștafetă săptămâna aceasta, iar meciul a fost câștigat de Vulturi. Tigrii au fost nevoiţi să facă nominalizări.

Alex Nedelcu și Oana Ciocan nu au putut fi  nominalizați, deoarece și-au câștigat imunitatea personală. Aceștia au făcut, însă, nominalizări directe spre eliminare. Mari Fica, Relu Pănescu și TJ Miles sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Relu a fost nominalizat de grup, iar Mari și TJ au fost alegerile făcute de Alex Nedelcu și Oana Ciocan, deținătorii colanelor de imunitate personală.