CRBL si Oase s-au certat pe banii de la „Asia Express”. Cei doi au câştigat premiul de 30.000 DE EURO

Oase și CRBL, câştigătorii ediţiei 2019, au primit o propunere din partea producătorilor emisiunii. Aceștia au fost întrebați dacă vor să participe ca co-prezentatori în cel de-al treilea sezon al concursului, însă, din cauza salariului prea mic care li s-a propus, cei doi au decis să refuze oferta. La puțin timp însă, CRBL a avut un șoc când a aflat că Oase a acceptat în secret oferta, fără ca măcar să-l anunțe.

22 feb. 2020, 14:22
CRBL si Oase s-au certat pe banii de la „Asia Express”. Cei doi au câştigat premiul de 30.000 DE EURO

CRBL i-a dat o lecție dureroasă lui Oase, toamna trecută. Artistul a filmat un videoclip al unei piese în care vorbește despre trădarea celui mai bun prieten. Mai mult, se pare că abia acum s-a înțeles motivul „despărțirii” lor: totul a plecat de la bani.

CRBL, scandal MONSTRU în plină STRADĂ. Scene şocante şi comportament SCANDALOS

Din acest motiv s-a născut și piesa „Cine mi-s” a lui CRBL.

„Te-am desenat frumos
Te-am animat cu cap
O ţară-ntreagă a văzut
Din praf de cartier
De mână te-am luat
Şi la nevoie, ai văzut
În spate te-am cărat
Nu te-ai putut abţine
Ca Iuda m-ai trădat
Şi m-ai vândut perfect cu bloaga
De mână m-ai muşcat
Când te-am hrănit cu suflet
Erai înfometat
Acum eşţi o vedetă
Şi trecutul l-ai uitat”.

CRBL a filmat şi un videoclip, cu un scenariu pe măsură. A îngropat toate fotografiile cu Oase, dar şi obiectele care îi aminteau de colaborarea de anul trecut, apoi le-a dat foc fără să clipească. Apare în cadru şi o piatră funerară, semn că prietenia lor a murit!

„Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit. După care, vinovaţi pentru tot fenomenul Kendama România suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu şi prietenii se numără pe degetele de la o mână. El este degetul mijlociu”, spunea CRBL după triumful de la Asia Express.