Cream se reinventează în America. Cum a ajuns să colaboreze cu producătorii Rihannei şi să joace într-un film

Claudia Pavel, cunoscută drept Cream în industria muzicală din România, va debuta în cinematografie, într-un film românesc, în care joacă rolul principal. Cântăreaţa s-a stabilit la Los Angeles şi colaborează cu producătorii lui Beyonce şi Rihanna, pentru un nou album.

20 nov. 2013, 18:13
Cream se reinventează în America. Cum a ajuns să colaboreze cu producătorii Rihannei şi să joace într-un film

Claudia Pavel lucrează cu producătorii lui Beyonce şi Rihanna. Cântăreaţa, cunoscută cu numele de Cream, înregistrează un album în Los Angeles şi va debuta şi în cinematografie, în ţara noastră. Bruneta locuieşte acum în Statele Unite şi, deşi a devenit mămică, este hotărâtă să îşi facă un nume peste ocean, potrivit România TV.

Citeşte şi Claudia Pavel s-a întors în România. Vezi primele fotografii cu Cream după ce a devenit mămică

Cream a jucat rolul principal în primul său film, „Terapie pentru crimă”, ce urmează să fie lansat la sfârşitul acestei săptămâni. Ea interpretează rolul unui ucigaş profesionist. Claudia a urmat cursuri de actorie şi în Statele Unite şi vrea să se facă remarcată pe marele ecrane şi acolo.

La Hollywood e un pic mai dificil, dar se poate întâmpla. Am mâncat, m-am îngrăşat, am avut pofte, dar am slăbit fără niciun fel de efort, încă alăptez şi poate asta a ajutat. Producătorii cu care lucrez acum au lucrat cu Beyonce, Rihanna, pentru artişti mari. Artistul lor principal a fost Aliah. Cineva le-a pus o piesă cu mine, le-a plăcut şi uite aşa„, a declarat ea.

Citeşte şi Schimbare majoră în viaţa Claudiei Pavel, fosta Cream. Vestea la care nimeni nu se aştepta

Claudia s-a stabilit de trei ani în Los Angeles, unde şi-a întâlnit iubirea, un om de afaceri, fost baschetbalist. Ea a născut un băieţel în urmă cu un an, s-a îngrăşat 20 de kg, dar acum arată ca la debutul în showbiz. Bruneta nu a renunţat la muzică, ba chiar pregăteşte o revenire în forţă în primăvară.