Creatoarea de modă care îi realizează rochiile lui Carmen Iohannis, dezvăluiri inedite. ”Papa Francisc i-a trimis felicitări”

Creatoarea de modă Eli Laslean a oferit câteva detalii despre modul în care soția președintelui României, Carmen Iohannis, își alege ținutele oficiale. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
29 apr. 2024, 18:39
Creatoarea de modă care îi realizează rochiile lui Carmen Iohannis, dezvăluiri inedite. ”Papa Francisc i-a trimis felicitări”

Creatoarea de modă Eli Laslean a oferit câteva detalii despre modul în care soția președintelui României, Carmen Iohannis, își alege ținutele oficiale. Vezi mai jos toate detaliile.

Citește și Carmen Iohannis a purtat mănuși în vizita din Coreea de Sud. Ce reacții a stârnit apariția primei doamne

Creatoarea care i-a făcut rochiile lui Carmen Iohannis a oferit informații despre ținutele soției președintelui României.

Eli Laslean, una dintre creatoarele care i-au făcut ținute în ultimii 10 ani lui Carmen Iohannis, a vorbit despre cum îşi alege soția Preşedintelui României, Klaus Iohannis, ținutele oficiale.

În cei 10 ani, creatoarea de modă Eli Laslean a mărturisit faptul că a conceput pentru Carmen Iohannis peste 50 de ținute, multe dintre ele fiind purtate la aparițiile oficiale alături de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Printre altele, designerul o descrie pe Carmen Iohannis ca fiind un om vesel cu un vibe bun şi a oferit detalii despre ținutele care au fost apreciate la nivel înalt.

„Rochia perfectă pentru mine este totuși rochia care se așează pe persoană pe care o cunosc. Este o persoană (n.r Carmen Iohannis) foarte veselă și cu un vibe foarte bun și este o bucurie și o plăcere să-i creez ținutele.

Este rezervată pentru că fiecare dată a apărut în public doar la brațul președintelui”, a spus Eli Laslean, una dintre creatoarele care i-au făcut ținute lui Carmen Iohannis, conform Antena3.ro.

Întrebată ce se întâmplă garderoba purtată de soţia lui Klaus Iohannis, creatoarea de modă a spus:

„Unele care îi plac le păstrează. Cele care doar le poartă o dată sunt la noi, ni le returnează. Eu le-am păstrat și chiar mi-aș dori să fac o expoziție pentru că ar fi o chestie foarte interesantă”.

Mai mult decât atât, referitor la cum se aleg ținutele pentru vizitele oficiale, Eli Laslean a afirmat că a pus accent pe buna cunoastere a limbajului vestimentar.

Astfel, creatoarea de modă a prezentat un exemplu de rochie care a fost apreciată chiar și de Papa Francisc.

Și într-adevăr a fost foarte apreciată. Haina transmite un mesaj despre noi și atunci depinde ceea ce vrem noi să transmitem și trebuie să cunoaștem limbajul vestimentației.

Iar în biserică am optat pentru această culoare cardinal, care este foarte potrivită.  Știu că Papa i-a transmis felicitări și a clasat-o pe prima noastră doamnă cea mai bine îmbrăcată dintre doamnele țărilor care l-au vizitat și a transmis felicitări designerilor”, a continuat creatoarea de modă.

„Nu aș putea să spun că este ascultător. Îmi cere părerea de fiecare dată. Însă are propria personalitate și ca și orice femeie, știe exact ce-i stă bine și ce-i face plăcere.

La vizita președintelui Macron, toate criticile astea cu scurtimea și așa, păi doamna noastră are fusta mai lungă decât a președintelui Macron.

N-am auzit ca ca soția președintelui să fie criticată. Noi, ăștia, românii, ne dăm cu părerea și criticăm orice. Nu cred că asta era problema. S-a întâmplat. Nu am dat importanță”, a mai spus Eli Laslean.

Eli Laslean, despre vizita președintelui Macron în România

Eli Laslean a declarat câteva cuvinte și despre prima vizită a soţiei lui Emmanuel Macron.

„Deci numai că îmi amintesc că mă apucă emoțiile. Aveam o altă ținută realizată din acest brocar deosebit. Și doamna Macron știu că l-a admirat și a spus da, este stilul Melaniei Trump.

Îi pregătisem trei ținute doamnei Iohannis pentru vizita președintelui Macron în România și în timpul zilei am primit un telefon din anturajul dânsei şi mi-au spus că vine doamna Macron în 10 minute la atelierul meu.

Am început să vorbesc în franceză și am spus doamnei Macron că eu visam să mă fac profesoară de franceză, dar că am studiat științe economice și fac modă. A fost doar o vizionare și o vizită de curtuazie.

Te-ar putea interesa și Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Coreea de Sud. Toată lumea a rămas surprinsă de apariția sa

Și doamna Iohannis, când a fost în Spania, a fost invitată să vizioneze sau să viziteze casa de modă care o îmbracă pe regina Letiția. Deci este un protocol care se obișnuiește aici”, a mai spus creatoarea de modă Eli Laslean.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa