Creatură BIZARĂ descoperită într-o PĂDURE. Au crezut că este Chupacabra, dar adevărul te va înfricoşa VIDEO

La începutul lunii ianuarie a fost descoperită într-o pădure din Malaezia o creatură bizară pe care numeroase persoane au crezut-o extraterestră. Cu toate acestea, în urma cercetărilor, s-a aflat că era vorba de fapt de un adevăr crud care ne afectează pe toţi.

18 mart. 2015, 09:41
Creatură BIZARĂ descoperită într-o PĂDURE. Au crezut că este Chupacabra, dar adevărul te va înfricoşa VIDEO

Cu toate că iniţial s-a crezut că este vorba de o creatură de pe altă planetă, animalul ciudat descoperit pe o plantaţie de palmieri defrişată reprezintă efectele intervenţiei nesăbuite a omului în natură.

Citeşte şi Descoperire ÎNFIORĂTOARE făcută de nişte ciobani: Am găsit RĂMĂŞIŢELE MONSTRULUI sugător de sânge CHUPACABRA

Iniţial, localnicii au crezut că au găsit pe Chupacabra, însă ciudată creatură găsită printre copacii tăiaţi este un urs soare, grav bolnav, la un pas de moarte.

 

Am fost şocaţi. Nimeni nu văzuse aşa ceva. Unul dintre noi a ascuns animalul până când a părut că decedase. Poate fi o specie rară de urs. Când şi-a recăpătat conştiinţa, l-am fugărit înapoi în junglă„, a spus unul dintre muncitorii care l-au găsit.

În acelaşi timp, pe internet au apărut numeroase ipoteze cu privire la locul din care a venit animalul. În timp ce unii spun că este extraterestru, există persoane care cred că ar fi chiar Gollum din Stăpânul Inelelor.

Citeşte şi Descoperire bizară în COTEŢUL GĂINILOR: Am prins un CHUPACABRA VIU FOTO

Imaginile sunt folosite în prezent pentru a atrage atenţia cu privire la defrişările făcute de oameni peste tot în lume şi efectele lor asupra animalelor.