Creatură BIZARĂ, extrem de RARĂ, descoperită în APELE MĂRII: Are o gură uriaşă şi 50 de RÂNDURI de DINŢI FOTO

O descoperire inedită a fost făcută pe o plajă din Filipine de mai mulţi localnici. Astfel, ei au descoperit trupul unui rechin uriaş, o specie extrem de rară, aproape necunoscută cercetătorilor.

07 feb. 2015, 09:26

Mai mulţi pescarii filipinezi au găsit rechinul uriaş pe plajă, din specia Megachasma pelagios, acesta fiind adus la mal de valuri după ce a murit. El are o dimensiune de 4.5 metri, cântărind peste o tonă, iar în gura sa imensă are peste 50 de rânduri de dinţi, potrivit Mirror.

Citeşte şi Dovada incontestabilă că BIGFOOT există. Imagini senzaţionale, de o calitate ridicată, surprinse într-o pădure

Până acum, această specie de rechin a mai fost văzută de doar 64 de ori de-a lungul timpului, fiind considerat extrem de rar. Până acum, cauza morţii specimenului respectiv nu a fost stabilită, urmând să aibă loc o autopsie. Inedit este faptul că acest animal poate trăi până la vârsta de 100 de ani.

Citeşte şi Descoperire bizară în COTEŢUL GĂINILOR: Am prins un CHUPACABRA VIU FOTO

A fost descoperit abia în 1976. A fost văzut doar când a fost prins accidental în plasele pescarilor sau când a eşuat pe vreo plajă. Reprezintă un mister„, a explicat un expert.