Chupacabra din Carpaţi. Creatură MUTANT descoperită în munţi. Oamenii de ştiinţă sunt bulversaţi

Oamenii de ştiinţă încearcă să găsească o explicaţie plauzibilă cu privire la resturile unui "animal mutant" descoperite în Munţii Carpaţi, potrivit Mirror.co.uk

16 apr. 2016, 19:19

Creatura descoperită într-o zonă muntoasă din vestul Ucrainei nu semănă cu nimic văzut până acum. Localnicii cred că ar fi vorba de legendara fiinţă mitologică Chupacabra, din imaginarul sud-american.

Corpul mumificat din Carpaţi pare să aibă mai multe rânduri de colţi, patru picioare, o coadă lungă şi ochi ovali mici.

„Monstrul” a fost descoperit de un localnic în apropierea oraşului Kolomyja (Colomeea) de pe malul Prutului., potrivit canalului TV din Ucraina TSN.

„Am fost şocat iniţial de numărul mare de dinţi. Cel puţin 3-4 rânduri de colţi. M-am gândit imediat la Chupacabra”, a spus omul care a făcut descoperirea. 

„Acest animal nu corespunde cu nicio specie cunoscută”, a declarat şi biologul ucrainean Mykhailo Luschak.

Chupacabra este un presupus animal care ar trăi în America. Chupacabra se traduce ca „sugător de capre”, denumire care se datorează presupusului său obicei de a ataca animale domestice, în special capre, pentru a le suge sângele.

Descrierea sa variază de la un martor la altul, dar în general se crede că ar fi de dimesiunea unui urs mic, cu spini pe spinare, care se întind de la creștetul capului până la baza cozii.

O altă teorie invocată de oamenii din Vestul Ucrainei, în apropiere de graniţa cu ţara noastră, este şi mai bizară: ar fi vorba de un animal hibrid rezultat dintr-o serie de teste şi experimente sovietice pe animale, legate de dezvoltarea unor noi arme chimice sau biologice.