Creatură rară descoperită pe fundul oceanului: „Este extraterestru!” VIDEO

Oamenii de știință de la Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (NOAA) din SUA au descoperit o creatură rară în adâncurile Oceanului Atlantic.

30 nov. 2021, 14:23
Creatură rară descoperită pe fundul oceanului: „Este extraterestru!” VIDEO

Creatură rară descoperită pe fundul oceanului. „Este extraterestru!”, a exclamat unul dintre cercetători, atunci când a observat ciudatul calamar neobișnuit, pe camera video a unui vehicul submarin.

Creatură rară descoperită pe fundul oceanului: „Este extraterestru!” VIDEO

Cercetătorii au observat un calamar fantomatic, cu niște tentacule foarte lungi și cu un corp electrizant în Golful Mexic, lângă coasta de sud-est a SUA, scrie Live Science.

Videoclipul controversat care a împărţit lumea în două tabere. Ce se află în imagine: extraterestru sau fantomă? – VIDEO

Până acum au fost confirmate foarte puține apariții a unor asemenea cefalopode de adâncime în întreaga lume, aceasta find o observare rară realizată de experții NOAA. În imaginile filmate, camera video a mini-submersibilului este întoarsă din drum, pentru a urmări calamarul cu aripioare, în toată splendoarea sa, cu cele opt brațe și două tentacule, toate împrăștiate în spatele său.

O creatură cu față de om și corp de șopârlă a creat panică în această localitate. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt ciudățenia. Imaginile au făcut încojurul lumii – FOTO

„Oh, da, un calamar. Urmărește-l! Oh, Doamne! Uite ce tare! Este din specia Bigfin, poate? Fantomatic. Magnapinna? Da. Uită-te la el. Este extraterestru”, a spus un cameraman NOAA.