Credea că are o anemie, însă Connect-R este mult mai bolnav. Are INTERZIS la concerte

Îndrăgitul cântăreț Connect-R trece prin momente dificile în această perioadă. Deși a declarat zilele trecute că ar fi chinuit de o anemie, se pare că starea sa ar fi mai gravă.

24 iul. 2015, 08:53
Credea că are o anemie, însă Connect-R este mult mai bolnav. Are INTERZIS la concerte

Artistul a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină, sâmbătă, la Hunedoara, cu ocazia sărbătorii „Zilele Orașului”, scrie libertatea.ro. Deși până acum a încercat să își liniștească fanii, care erau îngrijorați pentru sănătatea sa, și a spus că ar suferi doar de o anemie și căderi de calciu, se pare că sănătatea sa este șubredă.

Citeşte şi Connect-R, chemat în Instanţă de către un furnizor de apă

Reprezentanții staff-ului artistului au anunțat că acesta a sperat până în ultima clipă că va putea performa în fața publicului hunedorean, dar, din nefericire, medicii i-au interzis să mai susțină concerte până se reface. Drept dovadă, aceștia au trimis organizatorilor evenimentului o adeverință medicală ca dovadă că celebrul cântăreț este bolnav, dar au cerut tuturor celor implicați să păstreze discreția asupra afecțiunilor de care suferă.

Vestea i-a dezamăgit pe fanii săi din Hunedoara care au lăsat pe internet mai multe mesaje prin care și-au exprimat regretul cu privire la problemele pe care le are Connect-R. „Speram să îl văd în concert. Sper să se refacă repede și să revină pe scenă”, a scris o fană pe Facebook.