Credea că fiica ei era ABUZATĂ la şcoală, însă rănile de pe corp ascundeau ceva ÎNGROZITOR

Când Morvenna Richards a văzut că fiica ei, Hannah, în vârstă de 14 ani, avea răni pe corp şi a început să piardă din greutate, a crezut că aceasta era abuzată fizic de copiii de la şcoală. Adevărul, însă, era altul.

04 aug. 2014, 11:17
Credea că fiica ei era ABUZATĂ la şcoală, însă rănile de pe corp ascundeau ceva ÎNGROZITOR

În momentul în care starea fetei a început să se înrăutăţească, mama a dus-o la doctor şi abia atunci a aflat că fata ei suferea de o formă gravă de leucemie, scrie evz.ro.

Citeşte şi Tragedie: A murit un finalist Masterchef. Suferea de o boală incurabilă

Timp de un an după aflarea diagnosticului, Hannah a stat internată, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Fratele ei, în vârstă de 18 ani, a donat măduvă, în speranţa că sora ei se va face bine, însă toate eforturile au fost în zadar. La patru luni de la decesul fiicei sale, Morveena Richards a hotărât să vorbească despre drama prin care a trecut familia ei.

Colegii de şcoală ai tinerei nu au fost indiferenţi la tragedia prin care familia a trecut. Unul din prietenii ei a participat la o cursă caritabilă, în care fondurile strânse erau destinate unei fundaţii pentru tratarea cancerului.