Credinţa a costat-o casa. O măicuţă spune că a fost păcălită de Episcopul Tomisului VIDEO

O fostă asistentă medicală din Bucureşti susţine că a fost păcălită de Episcopul Tomisului. Femeia şi-a vândut locuinţa pentru a construi o mănăstire unde urma să fie "unsă" stareţă.

15 nov. 2011, 10:25
Credinţa a costat-o casa. O măicuţă spune că a fost păcălită de Episcopul Tomisului VIDEO

Măicuţa Maria spune că Înalt Preasfinţitul Teodosie a păcălit-o. „M-a minţit de doi ani de zile. M-a dus cu vorba. Şi pe mine şi pe oamenii care au lucrat. M-am trezit că stau cu călugării. Eu nu pot să stau o maică singură între bărbaţi”, a declarat Măicuţa Maria.

„În anul 2009, în luna iunie, am vorbit cu Înalt Preasfinţitul Teodosie. Mi-am vândut casa, am venit cu banii la Arhiepiscopie ca să facem o mănăstire. A zis că este o mănăstire de maici. Mi-a promis că voi fi stareţă, mă va călugări dânsul. La finalizare a spus că nu este bine, că nu va face sfinţirea şi că aduce un preot să slujească”, a explicat măicuţa.

Pentru că banii nu erau suficienţi, femeia susţine că a fost trimisă de Înaltul Prelat la cerşit. „Mi s-a făcut un proiect foarte mare, de 12 camere. Dânsul vroia ceva mult mai lux. Şi i-am zis: „Eu n-am bani!” Zice: „Maică, te duci şi cerşeşti! Să-mi restituie banii pe care eu i-am dat din cauză că nu s-a ţinut de promisiune”, a mai spus aceasta.

Măicuţa şi-a dat repede seama că Teodosie n-are mână de dat şi recuperarea banilor va fi anevoioasă.

„Cum să mai aibă lumea încredere în Înalt Preasfinţitul când ne înşeală? Eu acum nu au unde să stau, nu mai am casă, nu mai am nimic, stau pe drumuri după ce mi-am băgat banii aici. Pe mine m-a dus până în ultima clipă cu minciunile şi cu tâlhăria! Că asta e tâlhărie la drumul mare”, a conchis măicuţa Maria.