Cresc şansele de ELIBERARE! Gigi Becali e FERICIT în CELULĂ!

Gigi Becali s-a bucurat enorm în puşcărie! El e convins că şansele lui de a fi eliberat de Traian Băsescu au crescut, acum cînd toţi oamenii de fotbal condamnaţi în “Dosarul Transferurilor” refuză rînd pe rînd graţierea!

24 mart. 2014, 07:50
Cresc şansele de ELIBERARE! Gigi Becali e FERICIT în CELULĂ!

Primul care a anunţat că nici nu se gîndeşte să ceară clemenţă de la Traian Băsescu a fost George Copos. Apoi, şi Gică Popescu a redactat o scrisoare în care a spus că nu vrea graţiere! “Mă pregătesc pentru cel mai greu meci al vieţii mele. Pentru asta am nevoie de încrederea voastră, mai puţină patimă şi multă linişte”, le-a scris “Baciul” tuturor care solicitau în numele lui eliberarea. Ieri, FANATIK.ro a anunţat că un alt nume greu din fotbal nici nu vrea să audă de graţiere. Este vorba de Ioan Becali! “Vedeţi să nu vă prind! Să nu mă faceţi de rîs şi să vă apucaţi să vă milogiţi de Băsescu să mă graţieze! Dacă o să aflu că o să faceţi acest lucru, iar televiziunile vor da toate că Giovani Becali vrea gratiere, atunci să nu mai aveţi curajul să veniți la mine la pușcărie că nu o sa va mai primesc“, a fost mesajul ameninţător al lui Becali.

Mama lui Gigi Becali nu mai merge la Traian Băsescu. Vezi ultimele declaraţii ale Alexandrinei Becali VIDEO

Cum nici Giovani nu vrea graţiere, Becali e convins că e liber pînă la Paşte! Patronul Stelei a făcut pînă acum 5 cereri de graţiere către preşedintele Traian Basescu.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro 

 

Citeşte şi Cel mai fericit om că Gigi Becali şi Meme sunt la puşcărie: Am tăiat o oaie de bucurie!