Creşte valoarea tichetelor de masă din septembrie. Veşti bune pentru anumite categorii de angajaţi din România

Veste extraordinară pentru angajații Dacia Mioveni. Valoarea tichetelor de masă va creşte de la 30 la 35 lei începând cu luna septembrie 2023.

23 sept. 2023, 14:52
Creşte valoarea tichetelor de masă din septembrie. Veşti bune pentru anumite categorii de angajaţi din România

Creşte valoarea tichetelor de masă din septembrie pentru mii de angajaţi ai Dacia Mioveni.

„Având în vedere contextul economic actual, urmarea a acordului între Administrație și Sindicatul Autoturisme Dacia, pentru susținerea puterii de cumpărare a salariaților, în cadrul Comisiei Paritare de vineri, 22 septembrie, părțile au convenit aplicarea următoarelor măsuri:

– Creșterea valorii tichetului de masă de la 30 lei la 35 lei începând cu luna septembrie 2023;

– Acordarea tichetelor de masă se va face în conformitate cu modificările legislative, în ultima zi lucrătoare pentru luna în curs”, a anunţat conducerea companiei.

Citeşte şi: Scăderea care înfurie angajaţii. Cât se taie din valoarea tichetelor de masă

Astfel, etichetele lunii noiembrie 2023 se vor acorda în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie 2023, tichetele lunii decembrie 2023 – doar ca excepție – se vor acorda în 18 decembrie 2023, iar în 18 octombrie 2023 se vor acorda diferențele de valoare de la 30 lei la 35 lei pentru lunile septembrie și octombrie.

Citeşte şi: Boloş restricţionează plăţile cu cash la magazine, dar nu şi a bonurilor de masă: „Am lăsat la latitudinea angajatorului să decidă dacă va da banii pe tichet sau îi va da în numerar”

Începând cu luna ianuarie 2024, tichetele de masă se vor acorda în ultima zi lucrătoare din lună pentru luna în curs.