Crezi că ştii cu cine împarţi biroul sau banca de şcoală? 80 de specii de extratereştri trăiesc pe pământ

Un fost ministru al Apărării din Canada spune că pe Terra sunt zeci de mii de extratereştri, iar aceştia ne-au dat de curând un avertisment.

08 ian. 2014, 09:30
Crezi că ştii cu cine împarţi biroul sau banca de şcoală? 80 de specii de extratereştri trăiesc pe pământ

Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri, scrie adevarul.ro. El a discutat subiectul la „Russia Today”, unde a adus argumente pentru existenţa acestora. „În 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. După trei ani au stabilit că cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultima mie de ani”, a spus Hallyer.

Deşi nu aduce dovezi ştiinţifice, canadianul e convins că ştie adevărul. „Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi zic că au văzut extratereştri şi navele lor. Această informaţie e secretă pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea”, a mai spus fostul ministru al apărării. El menţionează că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru al apărării despre formaţiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicaţie.

Multe detalii despre invazia extraterestră aici.