Crezi că te iubeşti? Verifică aici! S-ar putea să te convingi că nu

Viaţă este prea scurtă că să-ţi faci griji despre ce cred alţii despre ţine. Urmăreşte mai bine ce crezi tu despre ţine. Crezi că te iubeşti? Verifică aici. S-ar putea să te convingi că, de fapt, te iubeşti prea puţin spre deloc.

24 oct. 2018, 20:06
Crezi că te iubeşti? Verifică aici! S-ar putea să te convingi că nu

Iti neglijezi sanatatea

Amani tot timpul programarea la medic, iti lasi radacinile sa creasca si iti lasi unghiile sa se ingalbeneasca? Nici macar dus nu-ti faci zilnic? Daca da, inseamna ca nu nu esti propria ta prioritate.

Stai numai langa oameni toxici

Te plangi tot timpul ca ai langa tine numai „nebuni”, dar nici nu te lasa inima sa pleci de langa ei? Acest lucru este un semn important ca nu te iubesti. Stai in preajma acestor oameni pentru ca ai niste standarde foarte joase si nu realizezi ca se poate mai bine de atat.

Dai vina pe tine pentru tot

Te paraseste cineva, tu esti de vina ca nu te-ai straduit mai mult. Nu-ti raspunde cineva la mesaje, tu esti de vina pentru ca esti prea insistent. Daca de fiecare data cand se intampla ceva consideri ca tu esti principalul vinovat inseamna ca nu te iubesti prea mult. Iar siguranta de sine este ZERO.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.