Crima care zguduie Italia. Româncă de 30 de ani, ucisă de bărbatul de la care aştepta un copil

O femeie de origine română, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă vineri de un bărbat italian, Antonino Borgia, în vârstă de 51 de ani, cu care avea o relaţie.

24 nov. 2019, 14:18
Crima care zguduie Italia. Româncă de 30 de ani, ucisă de bărbatul de la care aştepta un copil

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, are o firmă de construcţii şi este căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în urmă cu un an. Gestul criminal a intervenit după ce femeia i-a spus că este însărcinată şi copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii.

Antonino Borgia a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuţit. După ce a ucis-o a ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit după câteva ore de carabinieri, care au fost alertaţi de doi martori privind violenţele bărbatului. Bărbatul a fost arestat şi şi-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat evenimentele şi de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

Autopsia va trebui să clarifice dacă femeia era însărcinată.