Crimă cumplită în Dâmbovița. Un bărbat și-a ucis soția apoi și-a recunoscut fapta după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul național

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis soția chiar în casa în care locuiau împreună. Individul a fugit apoi de la locul faptei, dar a fost găsit de autorități după ce s-a răsturnat cu mașina și și-a recunoscut fapta.

28 dec. 2021, 21:16
Crimă cumplită în Dâmbovița. Un bărbat și-a ucis soția apoi și-a recunoscut fapta după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul național

Un bărbat din localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, și-a ucis soția chiar în căminul în care locuiau împreună. Criminalul a fugit de la locul faptei în mașina personală, însă a avut un accident și s-a răsturnat cu atutovehiculul pe  DN 72A.

”La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a transmis, marţi seară, IPJ Dâmboviţa.

Mărturia cutremurătoare a tătălui studentei ucise cu 33 lovituri de cuţit. Fiica lui i-a cerut ajutorul înainte de crimă

Autoritățile au fost alertate inițial cu privire la accidentul rutier, iar când forțelele de ordine au ajuns la bărbat, acesta le-a mărturisit oribila faptă.

Polițiștii au descins la adresa indicată, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

”S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale”, au mai transmis poliţiştii, potrivit news.ro.

Crimă înfiorătoare în Arad. O femeie a fost ucisă de propriul fiu. Individul a lovit-o cu pumnii în cap până când i-a curmat viaţa

Crimă înfiorătoare în Arad. Oribila faptă a fost comisă sâmbătă. Fratele principalului suspect în cazul crimei a sunat la 112, spunând că şi-a găsit mama moartă în casă.

Bărbatul a povestit că fratele său, un tânăr de 28 de ani, şi-ar fi sugrumat propria mamă pe care ar fi lovit-o până când şi-a dat ultima suflare.

Crimă înfiorătoare în Arad. O femeie a fost ucisă de propriul fiu după un scandal monstru

Poliţiştii criminalişti au făcut cercetări la faţa locului şi au stabilit că femeia a avut parte de o moarte violentă.

”Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, bărbatul de 28 de ani, din comuna Petriș, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu mama sa, pe fondul unei discuții în contradictorii i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului și ar fi strâns-o de gât.

Cazul care a îngrozit Grecia! O româncă a fost ucisă și cimentată în grădina casei. Iubitul acesteia a fost acuzat de crimă și a fost găsit spânzurat în celulă

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi (duminică) a fost prezentat magistraților Tribunalului Arad care au emis asupra sa un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Arad, citat de Aradon.

Pentru omor, tânărul din comuna Petriş riscă până la 20 de ani de închisoare.