CRIMA DE LA BRAŞOV. Bărbatul care şi-a ucis familia citeşte Biblia în arest: Îmi pare rău că nu am găsit o metodă mai uşoară să-i omor

Autorul triplului asasinat de la Braşov, Florin Buliga a fost închis într-o celulă alături de alți trei arestați. Bărbatul a început să citească Biblia, meditează şi scrie.

04 apr. 2018, 08:21
CRIMA DE LA BRAŞOV. Bărbatul care şi-a ucis familia citeşte Biblia în arest: Îmi pare rău că nu am găsit o metodă mai uşoară să-i omor

Când nu face pe avocatul și chiar pe confidentul pentru un tânăr de 18 ani, închis, spune el, pe nedrept pentru trafic de droguri de mare risc, Florin Buliga citește Biblia, meditează și scrie, ca o continuare a însemnărilor din agenda în care scria, înainte de crime, despre nebunie, bani și ființe de lumină, pe care le reunise sub titlul „Un fel de testament”.

„În libertate, fuma cam 12 grame de canabis în două săptămâni, în țigări rulate de el. În arest, s-a terminat cu drogul și atunci fumează un pachet și jumătate de țigări, poate două pe zi. Dublu față de cât fuma afară. În rest, citește Biblia, își scrie memoriile într-un jurnal și meditează. De mâncat, mânâncă doar vegetarian”, au spus surse judiciare, potrivit Libertatea.

„Îmi pare rău că i-a durut, că nu am găsit altă metodă mai ușoară să-i omor”

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că nu regretă crimele, pentru că el nu a ucis trupurile soției lui și ale celor doi copii ai lor, ci sufletele lor, dar că îi pare rău că i-a durut.

„Îmi pare rău că i-a durut, că nu am găsit altă metodă mai ușoară să-i omor. Oricum, am ucis trupuri, nu suflete. Sufletele erau ucise de clasa politică. Mai regret și pentru că i-am produs o mare suferință unei prietene de-a fiului meu…”, le-a spus Florin Buliga investigatorilor, dar și rudelor care l-au vizitat în arest.

În discuțiile cu anchetatorii, Florin Buliga le-a spus că el nu-și amintește să-și fi înjunghiat fiica, pe Ioana, care împlinise de curând 18 ani, cu opt lovituri de cuțit.

„Nu-mi amintesc, dar nu-mi vine să cred că în fata mea am înfipt cuțitul de opt ori. Nu cred asta!”, a spus Buliga, aflat în arestul IPJ Brașov.

Expertiza medico-legală va arăta dacă asasinul din Brașov va ajunge la un spital de psihiatrie sau la penitenciar.

Citeşte şi Criminalul de la Braşov şochează: „Cuţitul a intrat până la capăt. Eu am ucis trupuri, nu suflete!”