Crima de la Mediaş, imagini noi surprinse de camerele de supraveghere. Cum a început scandalul

Au apărut noi imagini în cazul crimei de la Mediaş. Camerele de supraveghere din local au surprins momentul în care a început scandalul. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat mortal, sâmbătă noapte, de un criminal eliberat înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.

15 ian. 2019, 18:02
Crima de la Mediaş, imagini noi surprinse de camerele de supraveghere. Cum a început scandalul

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul din Mediaş arată începutul încăierării. Agresorul, care era în local, reacționează după ce un grup de tineri intră în club și vin spre masa lui. Are loc o altercație în care se aruncă și cu fotoliile din local.

La un moment dat, bărbatul scoate cuțitul și pare pregătit să lovească, moment în care tinerii se retrag spre ieșirea din club. Bătaia a continuat apoi afară și s-a soldat în cele din urmă cu o crimă. Totul pare o răfuială între bande rivale.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat mortal, sâmbătă trecută, de un criminal eliberat înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Cearta a pornit într-un club din Mediaş şi a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă. Recidivistul a fost prins de poliţişti în duminică după-amiază.